Ηράκλειο: Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ο ΔΣ του ΟΑΚ ο Α. Παπαδογιάννης

Κρήτη
Ηράκλειο: Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ο ΔΣ του ΟΑΚ ο Α. Παπαδογιάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει ανοίξει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μεταξύ του Ο.Α.Κ. και της Προνοιακής δομής

Τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, στο Ηράκλειο, επισκέφθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Άρης Παπαδογιάννης στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει ανοίξει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μεταξύ του Ο.Α.Κ. και της Προνοιακής δομής.

Στόχος των δυο πλευρών, είναι ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου, σε ολόκληρη την Κρήτη, με τις υπηρεσίες του Ο.Α.Κ. να συνδράμουν ουσιαστικά, προς αυτή την κατεύθυνση.

«Καταγράφουμε τις ανάγκες του Κέντρου στις εγκαταστάσεις του, σε όλη την Κρήτη. Από την πρώτη στιγμή, εκφράσαμε την ειλικρινή μας πρόθεση, να συνδράμουμε, με την εμπειρία των υπηρεσιών, στην προσπάθεια της διοίκησης.

Προχωράμε μαζί για να κάνουμε πράξη, το καλύτερο δυνατό, για τους χώρους που φιλοξενούνται δεκάδες παιδιά, που αξίζουν την προσοχή όλων μας», ανέφερε σε σχετική του δήλωση, ο κ. Παπαδογιάννης.

Με πληροφορίες απο: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News