«Ματωμένο» γλέντι στην Πολυθέα: Ελεύθερος χωρίς όρους και ο 20χρονος νεαρός

Κρήτη
«Ματωμένο» γλέντι στην Πολυθέα: Ελεύθερος χωρίς όρους και ο 20χρονος νεαρός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπενθυμίζεται ότι βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ένας 25χρονος από το Λασίθι, ο οποίος φέρεται ως το άτομο που μαχαίρωσε τα δύο αδέλφια 20 και 23 ετών

Ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε νωρίτερα σήμερα Πέμπτη, 18 Αυγούστου - και - ο 20χρονος νεαρός, ο οποίος είναι ένας από τους τρεις Κρητικούς οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται, με πλημμεληματικές κατηγορίες, στον καβγά που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στην Πολυθέα Ηρακλείου, όπου μαχαιρώθηκαν δύο νεαρά αδέλφια.

Υπενθυμίζεται ότι βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ένας 25χρονος από το Λασίθι, ο οποίος φέρεται ως το άτομο που μαχαίρωσε τα δύο αδέλφια 20 και 23 ετών.

Ο 25χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. σε βαθμό κακουργήματος, αναμένεται να απολογηθεί αύριο Παρασκευή, όπως έγραψε χθες το neakriti.gr.

Στο μεταξύ,  νωρίτερα σήμερα, ο 20χρονος Κρητικός σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για «επικίνδυνες σωματικές βλάβες», παρουσιάστηκε στον ανακριτή Ηρακλείου συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Αφού απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τετάρτη είχαν αφεθεί ελεύθεροι χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο και οι δύο Κρητικοί ηλικίας 43 και 44 ετών, οι οποίοι επίσης βαρύνονται με πλημμεληματικές κατηγορίες («επικίνδυνες σωματικές βλάβες»).

Η κατάσταση της υγείας των αδερφών

Στο μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας των δύο νεαρών αδερφών, οι οποίοι μαχαιρώθηκαν. Όπως ανέφερε σήμερα Πέμπτη στο neakriti.gr ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης, η κατάσταση της υγείας του 20χρονου ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα, είναι βελτιωμένη κι έχει σταθεροποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος υποβλήθηκε τα αμέσως προηγούμενα 24ωρα σε χειρουργική επέμβαση στον πνεύμονα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πάντως, ο νεαρός επρόκειτο να βγει σήμερα από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται.

Ας σημειωθεί ότι καλύτερα στην υγεία του είναι και ο 23χρονος αδερφός του 20χρονου, ο οποίος δέχτηκε δυο μαχαιριές στην πλάτη και ο οποίος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News