Ηράκλειο: Για γερά νεύρα σήμερα η κίνηση λόγω ζέστης στο κέντρο της πόλης (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Για γερά νεύρα σήμερα η κίνηση λόγω ζέστης στο κέντρο της πόλης (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κυνηγώντας» τα σκιερά μέρη και πίνοντας πολύ νερό. Μόνο έτσι ήταν υποφερτή η σημερινή ημέρα για όσους βρέθηκαν στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου το θερμόμετρο ξεπέρασε το 30 βαθμούς κελσίου

 

  • Η υψηλή υγρασία ανεβάζει την δυσφορία στην Κρήτη
  • Με καπέλα και βεντάλιες το περπάτημα στην πόλη
  • ΟΑΣΗ οι σκιές από τα δέντρα τα σημεία του κέντρου

Ανεβαίνει ο υδράργυρος στην Κρήτη, ενώ «κόκκινο» αναμένεται να χτυπήσει το Σάββατο, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Με πολύ νερό, αντιηλιακό και κάνοντας διαλείμματα κάτω από τη σκιά αντιμετωπίζουν το κύμα ζέστης ντόπιοι και τουρίστες που επισκέπτονται αυτές τις μέρες το Ηράκλειο.

Μπορεί κάποιοι να μην έχουν επιστρέψει ακόμα από τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου, όμως αρκετοί είναι και εκείνοι που δεν έφυγαν ποτέ, λόγω της εργασίας τους. Με χαμόγελο ωστόσο απαντούν στην αυγουστιάτικη ζέστη εξηγώντας πως έχουν συνηθίσει να δουλεύουν στις υψηλές θερμοκρασίες.

Το ένα μετά το άλλο «φεύγουν» τα μπουκαλάκια νερό από τα ψυγεία των περιπτέρων,  αλλά και διάφορα άλλα δροσιστικά ροφήματα, ενώ κάτω από την σκιά κάθονται και διανομείς φαγητού, την ώρα που βρίσκονται στην αναμονή για την επόμενη παραγγελία.   

Πάντως από την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, αναμένεται να επιστρέψουν και πάλι οι περισσότερο ήπιες θερμοκρασίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News