Μπαράζ τροχαίων στην Κρήτη - Ανατροπή οχήματος με τραυματισμό 34χρονης

Κρήτη
Μπαράζ τροχαίων στην Κρήτη - Ανατροπή οχήματος με τραυματισμό 34χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερα περιστατικά σημειώθηκαν στους δρόμους του νησιού σε Σταλίδα, Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Μπαράζ τροχαίων μέσα σε ένα 24ωρο σημειώθηκαν στους δρόμους της Κρήτης, με τέσσερα άτομα να μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά τα δύο τροχαία που σημειώθηκαν στον ΒΟΑΚ, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τρία άτομα με ελαφρά τραύματα, σημειώθηκαν ακόμη τέσσερα περιστατικά στους δρόμους του νησιού.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στην Σταλίδα στις 7:00 το απόγευμα της Πέμπτης 11 Αυγούστου, και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια 50χρονη γυναίκα. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την παρέλαβε και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Περίπου μισή ώρα αργότερα καταγράφηκε ακόμη ένα τροχαίο σε δρόμο προς τη Μίλατο. Μια γουρούνα εξετράπη της πορείας της με συνέπεια να τραυματιστεί ο 20χρονος οδηγός της, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο από Πέραμα προς Πάνορμο αργά το βράδυ της Πέμπτης. Ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και αναποδογύρισε. Στο σημείο  έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε μια 34χρονη γυναίκα με ελαφρά τραύματα.

Τέλος λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα καταγράφηκε ένα ακόμη περιστατικό. Μια γουρούνα σε δρόμο από Χερσόνησο προς Σταλίδα εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 20χρονος τουρίστας. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε με μετέφερε τον 20χρονο στο νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός φορούσε κράνος.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News