Ηράκλειο: «Ζεστάθηκαν» τα ταμεία στα καταστήματα της πόλης - Πόλος έλξης οι χαμηλές τιμές (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: «Ζεστάθηκαν» τα ταμεία στα καταστήματα της πόλης - Πόλος έλξης οι χαμηλές τιμές (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάμοι, βαφτίσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις «έσωσαν» την παρτίδα καθώς οδήγησαν το καταναλωτικό κοινό σε αγορές, ενώ οι καταστηματάρχες ελπίζουν η ίδια δυναμική να καταγραφεί και το φθινόπωρο
  • Ζεστάθηκαν τα ταμεία στα καταστήματα του Ηρακλείου
  • Οι χαμηλές τιμές και οι προσφορές προσελκύουν τους καταναλωτές
  • Οι κοινωνικές εκδηλώσεις ανεβάζουν την κίνηση στην ένδυση και την υπόδηση
  • Παρά την αυξημένη κίνηση τα έσοδα δεν αρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες
  • Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι έμποροι του Ηρακλείου από την πορεία των θερινών εκπτώσεων, καθώς ο Ιούλιος κινήθηκε ανοδικά και πολλές προσδοκίες υπάρχουν και για τον Αύγουστο αν και παραδοσιακά χαρακτηρίζεται πιο χαλαρός μήνας λόγω των διακοπών.

    Γάμοι, βαφτίσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις «έσωσαν» την παρτίδα καθώς οδήγησαν το καταναλωτικό κοινό σε αγορές, ενώ οι καταστηματάρχες ελπίζουν η ίδια δυναμική να καταγραφεί και το φθινόπωρο.

    «Ζεστάθηκαν» τα ταμεία των εμπόρων του Ηρακλείου στη διάρκεια των θερινών εκπτώσεων αφού οι καταναλωτές έσπευσαν να επωφεληθούν από τις χαμηλές τιμές και τις προσφορές σε ρούχα, παπούτσια και άλλα είδη. Μετά από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα με πολλά εμπόδια και πολλά μέτρα που δυσκόλεψαν τους πολίτες, οι εκπτώσεις έφεραν έσοδα.

    Οι γάμοι, οι βαφτίσεις και οι κοινωνικές εκδηλώσεις που για μεγάλο διάστημα είχαν μπει «στον πάγο», επανήλθαν με αποτέλεσμα να επανέλθει η διάθεση για αγορές και να κινηθεί η αγορά.

    Οι καταναλωτές όμως ξοδεύουν έχοντας το μυαλό τους και στους επόμενους μήνες καθώς δεν θα πρέπει να βγουν εκτός προϋπολογισμού.

    Πάντως τα έσοδα στα ταμεία δεν αρκούν για να καλύψουν τα σπασμένα των τελευταίων μηνών και χρόνων, όπως σημειώνουν οι έμποροι, που ελπίζουν σε καλύτερες μέρες.

    (Φωτογραφία: ΙΝ ΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News