Ρέθυμνο: Ολοκλήρωση εργασιών ασφαλτόστρωσης 9.000 τετρ. μέτρων  στην ΤΚ Σελλίων

Κρήτη
Ρέθυμνο: Ολοκλήρωση εργασιών ασφαλτόστρωσης 9.000 τετρ. μέτρων  στην ΤΚ Σελλίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο δρόμο από την θέση τυροκομείο προς Φωτεινάρι μήκος 900 μέτρων και μέσου πλάτους 5 μέτρων καθώς και εντός του οικισμού: στην πλατεία του οικισμού, στον δρόμο προς Ι.Ν. Παναγίας και προς Νηπιαγωγείο συνολικής έκτασης 4.500 τετραγωνικών μέτρων

Την Τοπική Κοινότητα Σελλίων επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης με αφορμή την ολοκλήρωση εργασιών ασφαλτόστρωσης σε δημοτικές οδούς.

Συγκεκριμένα οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο δρόμο από την θέση τυροκομείο προς Φωτεινάρι μήκος 900 μέτρων και μέσου πλάτους 5 μέτρων καθώς και εντός του οικισμού: στην πλατεία του οικισμού, στον δρόμο προς Ι.Ν. Παναγίας και προς Νηπιαγωγείο συνολικής έκτασης 4.500 τετραγωνικών μέτρων.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την γρήγορη ολοκλήρωση των έργων με την ελάχιστη δυνατή όχληση των κατοίκων και των επισκεπτών, καθώς οι παρεμβάσεις ήταν αναγκαίες για την αισθητική αλλά κυρίως λειτουργική αναβάθμιση του οικισμού και δεν μπορούσαν να περιμένουν την λήξη της τουριστικής περιόδου.

Επίσης ο κ. Ταταράκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σελλίων Γιάννη Ξερουδάκη για την συνεχή παρουσία και την έμπρακτη συμβολή του κατά την εκτέλεση των εργασιών. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News