Κρήτη

Anek Lines: Γινόμαστε μια ομάδα στο ταξίδι της ζωής

Η ΑΝΕΚ LINES, με γνώμονα την υπευθυνότητα και την αλληλεγγύη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας στα Χανιά

Η ΑΝΕΚ LINES, με γνώμονα την υπευθυνότητα και την αλληλεγγύη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας στα Χανιά, την Τετάρτη 17 Αυγούστου, από τις 9.00 έως τις 14.00.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία για δωρεά μυελού των οστών.

Οι πάγιες ανάγκες σε αίμα, που είναι αυξημένες όλο το χρόνο, (χειρουργεία, αιματολογικές νόσοι, πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, μεταγγίσεις) μεγαλώνουν, ακόμα, περισσότερο το καλοκαίρι (τροχαία ατυχήματα κλπ.), καταδεικνύοντας την αξεπέραστη αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Σημειώνουμε ότι η αιμοδοσία είναι ακίνδυνη, διαρκεί μόνον 10 λεπτά και ο όγκος αίματος που προσφέρει ο αιμοδότης αποκαθίσταται αμέσως από τον οργανισμό.

Μόλις 10 λεπτά που μπορεί να «μην είναι ...τίποτα» για τον αιμοδότη, συχνά όμως αποδεικνύονται «τα ...πάντα» για τον αποδέκτη.

Για ακόμα μια φορά, ο δημοφιλής σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης και η Intigoview στηρίζουν την κοινωνική αυτή δράση μέσω του τηλεοπτικού spot της αιμοδοσίας που επιμελήθηκαν αφιλοκερδώς και το οποίο μπορείτε να δείτε στο link.

Κατά την διάρκεια της δράσης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση της Covid-19.

Η ANEK LINES συνεχίζει υπεύθυνα την έμπρακτη προσφορά της στον Άνθρωπο και την Κοινωνία μέσα από ουσιαστικές δράσεις για τις ανάγκες του τόπου μας.

Την Τετάρτη 17/8, στα γραφεία της ΑΝΕΚ, όλοι μαζί γινόμαστε #miaomada για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη στο ταξίδι της ζωής.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια