Κρήτη: Καλλιεργούσαν δενδρύλλια σε αυλή και ποιμνιοστάσιο

Κρήτη
Κρήτη: Καλλιεργούσαν δενδρύλλια σε αυλή και ποιμνιοστάσιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από έρευνα αστυνομικών σε όχημα που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 14,7 γραμμάρια κάνναβης, ακολούθησε έρευνα στην οικεία του στο Ηράκλειο όπου εντοπίστηκαν 12 δενδρύλλια - Παράλληλα σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου εντοπίστηκε χασισοφυτεία σε ποιμνιοστάσιο

Στην σύλληψη ενός άνδρα κάτοικου της περιοχής του Δήμου Ηρακλείου, προχώρησαν σήμερα Τετάρτη, 10 Αυγούστου, άνδρες της αστυνομίας ως υπεύθυνου για καλλιέργεια 12 δενδρυλλίων κάνναβης, ενώ είχε προηγηθεί έλεγχος στο αυτοκίνητό του όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 14,7 γραμμάρια Κάνναβης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας τα δώδεκα δενδρύλλια εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στην οικεία του ημεδαπού άνδρα και σε εξωτερικό χώρο αυτής, ενώ παράλληλα εντοπίστηκε και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Πιο αναλυτικά, και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (10.08.2022) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (10.08.2022) το πρωί, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ημεδαπού, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14,7 γραμμάρια κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου καθώς και σε εξωτερικό χώρο αυτής, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα (12) δενδρύλλια κάνναβης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου».

Άλλη μία σύλληψη στον Μυλοπόταμο

Παράλληλα, σήμερα Τετάρτη, 10 Αυγούστου, δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ημεδαπού άντρα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, άνδρες της οποίας πραγματοποίησαν έρευνα σε ποιμνιοστάσιο, ιδιοκτησίας του ημεδαπού άνδρα, εντόπισαν και κατάσχεσαν 16 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,5 μέτρων.  

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Σχηματίστηκε δικογραφία, σήμερα (10.08.2022) το πρωί σε βάρος ημεδαπού, κατηγορούμενου για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου και σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο και στον εξωτερικό χώρο του, ιδιοκτησίας του ημεδαπού.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαέξι (16) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,5 μέτρων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News