Ανείπωτη θλίψη για τον 20χρονο Γιώργο - Σήμερα το τελευταίο αντίο

Κρήτη
Ανείπωτη θλίψη για τον 20χρονο Γιώργο - Σήμερα το τελευταίο αντίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Γιώργο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στην Νέα Αλικαρνασσό

Σε ανείπωτη θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία του Ηρακλείου, μετά τον άδικο χαμό του 20χρονου Γιώργου, ο οποίος «έφυγε» νωρίς.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε βίαια όταν το βράδυ της Δευτέρας 8 Αυγούστου, έκανε την τελευταία του βόλτα με το μηχανάκι.

Σήμερα Τετάρτη 10 Αυγούστου, φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον 20χρονο Γιώργο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στην Νέα Αλικαρνασσό. Η σορός του Γιώργου θα βρίσκεται στο Ναό από τις 10:45, ενώ η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο της Νέας Αλικαρνασσού.

Τον αποχαιρέτισαν με το δικό τους τρόπο

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο Γιώργο οι φίλοι του, οι οποίοι μαζεύτηκαν το βράδυ της Τρίτης 9 Αυγούστου, το σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Περίπου 20-25 νεαροί συγκεντρώθηκαν στη Λεωφόρου Κνωσσού με μηχανάκια και αυτοκίνητα και βάζοντας στο τέρμα την μουσική είπαν το «δικό» τους τελευταίο αντίο στο φίλο τους.

Το χρονικό

Το σκούτερ που οδηγούσε ο 20χρονος το βράδυ της Δευτέρας 8 Αυγούστου, έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο της λεωφόρου Κνωσού, με αποτέλεσμα ο οδηγός να εκσφενδονιστεί από το όχημα, το οποίο βρέθηκε πολλά μέτρα μακριά και εκείνος να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου παρέλαβαν τον 20χρονο Γιώργο και προσπαθούσαν επί περίπου 40 λεπτά να τον επαναφέρουν, κάνοντας του καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Ωστόσο, ο 20χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η απώλεια του, έχει βυθίσει στο πένθος τους συγγενείς και φίλους του Γιώργου, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από ζωή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News