Ηράκλειο: Από το Σάββατο κατεβάζουν ρολά οι λογιστές - Έως πότε θα μείνουν κλειστά

Κρήτη
Ηράκλειο: Από το Σάββατο κατεβάζουν ρολά οι λογιστές - Έως πότε θα μείνουν κλειστά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τις ημέρες αυτές δε θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους, εκτός επειγουσών υποθέσεων και αυτές μόνο εξ αποστάσεως», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών

Κατεβάζουν ρολά από το Σάββατο 13 έως την Κυριακή 21 Αυγούστου τα φοροτεχνικά γραφεία του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Ηρακλείου, «μετά από απόφαση του Δ.Σ. και σε συνέχεια της επιθυμίας-ανάγκης των μελών της, αποφασίστηκε το κλείσιμο των γραφείων μας για το παραπάνω χρονικό διάστημα. Τις ημέρες αυτές δε θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους, εκτός επειγουσών υποθέσεων και αυτές μόνο εξ αποστάσεως. Παρακαλούμε λοιπόν τους πελάτες να προγραμματίσουν-ενημερώσουν τους συναδέλφους για τυχόν εκκρεμότητες, ώστε να μη βρεθούν εκτεθειμένοι. Θεωρούμε αναφαίρετο δικαίωμα οποιουδήποτε εργαζόμενου, ακόμη και του ελεύθερου επαγγελματία, την πλήρη ανάπαυλα από εργασιακά καθήκοντα και για αυτό προχωρήσαμε στη συγκεκριμένη απόφαση.

Η παραπάνω εβδομάδα ξεκούρασης είναι ιδιαίτερα αναγκαία για έναν ακόμη λόγο: Δυόμισι χρόνια τώρα, λόγω της εξαιρετικά επιφορτισμένης εργασιακής πίεσης που ασκήθηκε στα γραφεία μας εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης του Covid-19 και των υποχρεώσεων που απέρρεαν από αυτήν, οι αντοχές μας δοκιμάστηκα ακραία. Θεωρούμε λοιπόν επιτακτική ανάγκη τη συγκεκριμένη ανάπαυλα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση όλους τους εμπλεκομένους, από φορολογούμενους, μέχρι επιχειρήσεις, μέχρι και δημόσιες υπηρεσίες».

(φωτογραφία αρχείου pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News