ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Παρασκευή 5 Αυγούστου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Παρασκευή 5 Αυγούστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Παρασκευή 5 Αυγούστου σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Χανίων και Λασιθίου και Ρεθύμνου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στον νομό Χανίων

Από 8:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στις παρακάτω περιοχές του νομού Χανίων: Βάμου, Βάμος προς Τσικολιανά.

Στον νομό Ρεθύμνου

Από 7:30 π.μ. έως 11:00 π.μ. στις παρακάτω περιοχές του νομού Ρεθύμνης: Κάμπος Πηγής περιξ Cart.

Από 12:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στις παρακάτω περιοχές του νομού Ρεθύμνη: Γέφυρα Ζουρίδας πέριξ βιοτεχνίας Αντωνάκη.   

Στο νομό Ηρακλείου

Από 5:30 π.μ. έως 7:30 π.μ. στις παρακάτω περιοχές του δήμου Μαλεβιζίου: Ανατολικά του εργοστασίου της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα και της Αμμουδάρας περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Marilena, Lambi, Dolphin Bay, Appolonia, Ακτή ΖεύςΑκτή ΖΕΥΣ, Creta beach, Agapi beach, Santa Marina και στις περιοχές των επιχειρήσεων κέντρο Νίδα, club Thalassa, μπαρ Αλέξανδρος, σινέ Τεχνόπολις, ταβέρνα Πετούση και μπάρμπα Γιώργος και στην επιχείρηση Bravo στην Αμμουδάρα.Επίσης στο Γάζι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και στις εργατικές κατοικίες Γαζίου καθώς και σ'όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.       

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στις παρακάτω περιοχές του δήμου Ηρακείου: Στις Μαλάδες στην περιοχές μετά την ταβέρνα και την οικία Ζερβού, της επιχείρησης Τσιγώνη και του κέντρου διασκεδάσεως «Κήπος των αισθήσεων», στη Φοινικία, στις περιοχές της επειχήρησης Κατρίν ΑΕ, 500 μέτρα μετά τον οικισμό Φοινικιάς, στην περιοχή της οικίας Φιλιππάκη, στην επιχείρηση Μαρμαρίδη και στις περιοχές των αρδευτικών Μπαλτζάκη, Μπουραντά, Πουλάκη, Κουδουμά, Καλλέργη, Βαρδαλαχάκη και του βουστασίου Μιχελιδάκη.

Στον νομό Λασιθίου

Από 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στις παρακάτω περιοχές του νομού Αγίου Νικολάου: Πισσίδες, Ξηρόκαμπος, Εργατικές Κατοικίες, Περιοχή Πυροσβεστικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News