ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Πέμπτη 4 Αυγούστου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο νομό Ηρακλείου

Από 5:30 π.μ. έως 7:30 π.μ. στον δήμο Ηρακλείου, στις παρακάτω περιοχές: Στη Λ.62 Μαρτύρων από την οδό Βοιωτίας μέχρι την οδό Π. Κανελοπούλου μετά παρόδων. Στις περιοχές των επιχειρήσεων Sprinder, SEAT, PEUGΕOT, Κολομβάκη.Επίσης στην Βαγιά και στις περιοχές του ραδ. σταθμού ΕΡΑ - 4, του s.m. Σκλαβενίτη, του ξενοδοχείου Κοράλι, και του ξενοδοχείου Candia maris.              

Από 8:00 π.μ. έως 9:30 π.μ. στον Δήμο Γόρτυνας, στις παρακάτω περιοχές: Στα χωριά Πανασσός, Γέργερη, Καρδαμιανά, Μαστραχιανά, Απομαρμά, Μάκρες, Νίβρυτος. Στο Ζαρό στις περιοχές του αναψυκτήριου, του εργοστασίου Σαριδάκη, του ξενοδοχέιου Αλμπαντάκη καθώς και σ' όλες τις επιχειρήσεων και αντλιοστασίων των παραπάνω χωριών.       

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Φαιστού: Στο Τυμπάκι, στην περιοχή του κέντρου Τυμπακίου και στην περιοχή του ψητοπωλείου Αυγενάκη.                     

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στις παρακάτω περιοχές: Στο Τυμπάκι στην περιοχή βόρεια της οδού Εμμ. Μαρκομιχελάκη και νότια του 2ου Δημ. Σχολείου Τυμπακίου και στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Κατσούλα Στυλιανή.  

Από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στις παρακάτω περιοχές: Στον οικισμό Αγ. Αντώνιος (Βρέλι) στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Πέντσιου Φλωρίν.            

Από 2:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Γόρτυνας, στις παρακάτω περιοχές: Στα χωριά Πανασσός, Γέργερη, Καρδαμιανά, Μαστραχιανά, Απομαρμά, Μάκρες, Νίβρυτος. Στο Ζαρό στις περιοχές του αναψυκτηρίου, του εργοστασίου Σαριδάκη, του ξενοδοχείου Αλμπαντάκη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεων και αντλιοστασίων των παραπάνω χωριών.

Στο νομό Χανίων

Από 8:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ. στα Χανιά στην περιοχή Βαμβακόπουλο. 

Στο νομό Ρεθύμνου

Από 12:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στο δήμο Μυλοποτάμου, στην περιοχή Βλυχάδα.

Από 7:30 π.μ. έως 11:30 π.μ. στον δήμο Ρεθύμνης, στην 28ης Οκτωβρίου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News