Κρήτη: Μπαράζ τροχαίων με τέσσερις τραυματίες - Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ελιά

Κρήτη
Κρήτη: Μπαράζ τροχαίων με τέσσερις τραυματίες - Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ελιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρία τροχαία καταγράφηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στο νησί, με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο

Μπαράζ τροχαίων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 3 Αυγούστου στους δρόμους της Κρήτης με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να μεταβούν στο νοσοκομείο.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα στην Καλαμαύκα, στην Ιεράπετρα Λασιθίου. Ένα όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε πάνω σε μια πλαγιά με ελαιόδεντρα.

Από την πρόσκρουση του οχήματος τραυματίστηκαν η οδηγός μια γυναίκα 46 χρονών και ένας 82χρονος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε με τις αισθήσεις τους τους τραυματίες, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς μετά την πρόσκρουση δεν άνοιγαν οι πόρτες του οχήματος. Επιχείρησαν δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε λίγο αργότερα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής, στην αγία Μαρίνα Χανίων. Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα ένας άνδρας 32 ετών να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Λίγες ώρες αργότερα σημειώθηκε και τρίτο περιστατικό στις 5:30 το πρωί, στην Χαλέπα Χανίων. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα έναν 21χρονο άνδρα.

 (φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News