ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη 3 Αυγούστου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη 3 Αυγούστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη, 3 Αυγούστου, σε περιοχές του νομού Ηρακλείου και του νομού Λασιθίου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο νομό Ηρακλείου

Από 5:30 π.μ. έως 7:30 π.μ. στο Ηράκλειο στις παρακάτω περιοχές: Στην Αλικαρνασσό στις περιοχές της ΣΕΑΠ, της επιχειρήσεως τζακιών νότια της ΣΕΑΠ, των εγκατατστάσεων των καυσίμων του αεροδρομίου, των τεχνικών σχολών Αλικαρνασσού, του 3ου ΕΠΑΛ, της επιχειρήσεως Good year, των φυλακών Αλικαρνασσού, των πρώην σφαγείων και στις οδούς Δωδεκανήσου, Μαυσώλου, Δημοκρατίας, Αρτεμισίας, Κεράμου, Μαράκη, Ανθούς, Παπαοικονόμου. Στις οδούς, Ηροδότου, Ηρακλείτου, Διουνισίου, Καρίας, Σταδίου, Αγ. Τρύφωνος, Αναγεννήσεως και Αναπαύσεως. Επίσης στη Λ. Ικάρου από το Αεροδρόμιο έως την Λ. Καζαντζίδη.         

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στο Ηράκλειο στις παρακάτω περιοχές: Στις Μεσαμπελιές, στην οδό Ερυθραίας μετά παρόδων και στις οδούς ΕΑΜ, Βόλου, Βατάτζη Ι., Κομοτηνής, Μανολώπουλου, Μεσολογγίου, Καμπιτάκη. Στην οδό Κεραμεικού, στις περιοχή όπισθεν του 19ου Δημ. Σχολείου και του 70 ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου και στην λ. Κνωσσού από την οδό ΕΑΜ μέχρι την οδό ΕΠΟΝ.

Στο νομό Λασιθίου

Από 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Άγιο Νικόλαο στις παρακάτω περιοχές: Πισσίδες, Ξηρόκαμπος, Εργατικές κατοικίες, περιοχή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News