ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τρίτη, 2 Αυγούστου, σε περιοχές του νομού Ηρακλείου και του νομού Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο νομό Ηρακλείου

Από 5:30 π.μ. έως 7:30 π.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στις παρακάτω περιοχές: Στον Κατσαμπά στην περιοχή έναντι της επιχειρήσεως Ηλεκτροσυνεταιρικής στη Λ. Καζαντζίδη και στην οδό Καπάζουρνα. Στη Ν.Αλικαρνασσό, στις περιοχές της εκκλησίας της Παναγίας Καμαριανής, του s.m.Χαλκιαδάκη MEGA, του νεκροταφείου Αλικαρνασσού, του Γυμνασίου, των επιχειρήσεων Praktiker και Lidl, της μάντρας του Δήμου, των εγκαταστάσεων της Νέας Λαχαναγοράς και του σταθμού βιολογικού καθαρισμού της Ν.Λαχαναγοράς, των εγκαταστάσεων της 126 Σ.Μ., του ΟΤΕ Καρτερού, των επιχειρήσεων Πετρεμπορικής και Ανακύκλωσης στον Καρτερό, της εκκλησίας του. Αγ.Ιωάννη στη Φλωρίδα, των ΚΑΑΥ Καρτερού, στην περιοχή του πρώην ΕΟΤ, του εργοταξίου ΑΤΛΑΣ ΑΕ μέσα στο πρατήριο υγρών καυσίμων SHELL, έναντι της διακλάδωσης προς Πρασσά στην περιοχή του Πέτρινου Πύργου, της επιχειρήσεως Γραμματικάκη, του πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Από 7:30  π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου, στις παρακάτω περιοχές: Στην Αμμουδάρα, στην περιοχή του μπαρ Αλέξανδρος και του club Θάλασσα, στις οδούς Καρπάθου, Τ'ηνου, Μήλου, Σύρου και της επιχείρησης Μακριδάκη.  

Από 12:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου στις παρακάτω περιοχές: Στη Νέα Αλικαρνασσό, στην οδό Μιλτ. Καράτζη από την οδό Δημ. Γληνού μέχρι την οδό Κολοκοτρώνη και στις οδούς Τεμένους, Ανδρούτσου, Δημ. Γληνού και Κολοκοτρώνη.

Στο νομό Χανίων

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Χανίων στις παρακάτω περιοχές: Πλακούρες, Καμπάνι,  Καλαθάς, Χωραφάκια, Άγιος Παύλος, Σταυρός, Τερσανάς.

Από 9:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Κισάμου στις παρακάτω περιοχές: Ελαιουργείο Μυλωνάκη, Γκαζόζες Βουντουράκη, Γραφεία κατασκευαστικής εταιρείας «Τα Τοπόλια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News