Νέα γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο με θύμα 56χρονη - Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

Κρήτη
Νέα γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο με θύμα 56χρονη - Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, την νεκρή μητέρα του εντόπισε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας - Ο πατέρας και φερόμενος ως δράστης, συνελήφθη και επέδειξε στις Αρχές που άφησε το μαχαίρι

Μια νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το περιστατικό σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου, στο χωριό Άνω Μαλάκι του Δήμου Ρεθύμνου και σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του χωρίου, όταν o 60χρονος σύζυγος, μετά από καβγά που προηγήθηκε, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 56χρονη γυναίκα του, καταφέροντας της μαχαιριές στον λαιμό, σε χωριό της ενδοχώρας του Ρεθύμνου.

Στην συνέχεια, ο φερόμενος ως δράστης έφυγε από το επίμαχο σπίτι, παραδόθηκε στις Αρχές και επέδειξε που άφησε το μαχαίρι το οποίο και κατάσχεσε η ΕΛΑΣ από το αυτοκίνητο του.

Η οικογένεια έχει τέσσερα παιδιά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως την νεκρή μητέρα του εντόπισε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, που είχε φύγει πριν λίγα λεπτά από το σπίτι και επέστρεψε, ο οποίος ειδοποίησε ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Ο ιατροδικαστής Κρήτης, Σταμάτης Μπελιβάνης, αναμένεται να μεταβεί από τα Χανιά στο νεκροτομείο Ρεθύμνου και πρόκειται να διενεργήσει σήμερα ή αύριο Δευτέρα 1 Αυγούστου, νεκροψία – νεκροτομή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι στιγμές χαράς διαδέχθηκαν άμεσα τις στιγμές απόγνωσης, καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες, η οικογένεια πάντρεψε το ένα από τα παιδιά της.

Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, το ζευγάρι έμοιαζε φιλήσυχο και δεν είχαν δώσει αφορμές κατά το παρελθόν.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, άμεσα σήμερα (31.07.2021) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τραυμάτισε θανάσιμα την σύζυγο του.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και αρμόδιο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου.

Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News