Έφυγε απο τη ζωή η Αρχιτέκτονας - Μηχανικός Ευτυχία Κασσωτάκη

Κρήτη
Έφυγε απο τη ζωή η Αρχιτέκτονας - Μηχανικός Ευτυχία Κασσωτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την δυσάρεστη αυτή είδηση, η Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε. Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, μεταξύ άλλων εκφράζει τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την απώλεια της «αγαπητής τους συναδέλφου»

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση της απώλειας της Ευτυχίας Κασσωτάκη, Αρχιτέκτονα Μηχανικού και μέλους του Τ.Ε.Ε., Απεβίωσε στις 28 Ιουλίου 2022.

Η Ευτυχία Κασσωτάκη γεννήθηκε το 1960. Σπούδασε Αρχιτέκτων Μηχανικός στη Νάπολη της Ιταλίας και αφότου αποφοίτησε εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Μετά την δυσάρεστη αυτή είδηση, η Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε. Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα

Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένειά της 

Να καταθέσει το ποσό των 50,00 € στο ίδρυμα «Ηλιαχτίδα»

Παράλληλα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την εκλιπούσα, αναφέρουν πως ήταν: «ανθρωπος δραστήριος, χαμογελαστός και πάντα πρόθυμος να σε βοηθήσει».

Την ίδια ώρα, εκφράζει τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την απώλεια της «αγαπητής τους συναδέλφου» στο στενό οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον και στον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά τα βαθιά της συλλυπητήρια.

Φωτογραφία: pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News