Χανιά: Αναπάντητα ερωτηματικά προκαλεί ο χαμός 60χρονης γυναίκας στην Κάντανο

Κρήτη
Χανιά: Αναπάντητα ερωτηματικά προκαλεί ο χαμός 60χρονης γυναίκας στην Κάντανο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η περίπτωση θανάτου της εγείρει, πολλά ερωτηματικά καθώς δεν έχει απαντηθεί το γεγονός αν ο θάνατός της οφείλεται σε παράσυρσή απο ΙΧ ή σε παθολογικά αίτια - Φως αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η περίπτωση 60χρονης γυναίκας η οποία εντοπίστηκε να κείτεται στην άσφαλτο σε κεντρικό σημείο της Καντάνου, σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 στη 1:30 το μεσημέρι στην περιοχή Κάντανος του νομού Χανίων.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο απο το Κέντρο Υγείας Καντάνου.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου λίγο μετά ξεψύχησε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή. 

Ωστόσο, η περίπτωση θανάτου της εγείρει πολλά ερωτηματικά καθώς δεν υπάρχουν, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες που να κάνουν λόγο για παράσυρσή της απο διερχόμενο όχημα. 

Συνεπώς οι έρευνες των αρχών αναμένουν την ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στην σορό της άτυχης 60χρονης, όπως και υλικό απο τις κάμερες της Τροχαίας που υπάρχουν στο σημείο όπου βρέθηκε, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο χαμός της οφείλεται σε τροχαίο (παράσυρση) ή σε παθολογικά αίτια.

Φωτογραφία αρχείου: In time

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News