Κρήτη: Μπαράζ τροχαίων τα ξημερώματα - Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα

Κρήτη
Κρήτη: Μπαράζ τροχαίων τα ξημερώματα - Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαράζ τροχαίων σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Ιουλίου, κινητοποιώντας τις αρχές

Μπαράζ τροχαίων σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Ιουλίου, στην Κρήτη, κινητοποιώντας τις αρχές.

Ειδικότερα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα της Κυριακής σε περιοχή του Καστελλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγροτικό όχημα που οδηγούσε ένας 75χρονος εξετράπη της πορείας του, κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Το όχημα έπεσε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 75χρονος μεταφέρθηκε πρώτα στο Κέντρο Υγείας Καστελλίου, όπου εκεί κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματισμός ήταν ελαφρύς και δεν εμπνέει ανησυχία.

Επιπλέον, ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου, κινητοποιώντας το ΕΚΑΒ. Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί, όταν ένα ΙΧ, συγκρούστηκε με ένα ταξί. Ο οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά από την σύγκρουση, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα, στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή του Σκινέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ένας 61χρονος άνδρας και ένα 14χρονο παιδί.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό τριών ατόμων, τα οποία απεγκλώβισαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που επιχείρησαν με τρία οχήματα και δέκα υπαλλήλους. Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Χανιών, με ελαφρά τραύματα.

Τέλος, το πρωί της Κυριακής σημειώθηκε καραμπόλα στα Χανιά. Ειδικότερα, συγκρούστηκαν πέντε οχήματα, στην περιοχή Καλαμάκι των Χανίων. Ευτυχώς, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News