default-image

Χανιά: Βαθιά συγκινημένοι για τον χαμό της συναδέλφου τους Αργυρής Τσεπετάκη - Ουντράκη οι υπάλληλοι του δήμου Πλατανιά

Κρήτη
Χανιά: Βαθιά συγκινημένοι για τον χαμό της συναδέλφου τους Αργυρής Τσεπετάκη - Ουντράκη οι υπάλληλοι του δήμου Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την βαθύτατη θλίψη και την οδύνη τους για την τραγική απώλεια της συναδέλφου τους, εκφράζουν τα μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Πλατανιά, όπως και οι υπάλληλοι

Στο άκουσμα της αιφνίδιας και τραγικής απώλειας της Τσεπετάκη- Ουντράκης Αργυρής, υπαλλήλου του Δήμου Πλατανιά, το Δημοτικό Συμβούλιο συγκλήθηκε εκτάκτως και αφού εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη και την οδύνη του για την τραγική απώλεια, εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο ψήφισμα:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά εκφράζει ομόφωνα την οδύνη και τη βαθύτατη θλίψη του για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια της εκλεκτής υπαλλήλου του Δήμου μας Τσεπετάκη-Ουντράκης Αργυρής του Σταματίου.

Η εκλιπούσα, η οποία επί σειρά ετών υπήρξε πρότυπο υπαλλήλου που άσκησε με ήθος, ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα τα υπηρεσιακά της καθήκοντά, έχαιρε της αμέριστης εκτίμησης, αγάπης και συμπάθειας τόσο των αιρετών όσο και όλων ανεξαιρέτως των συναδέλφων της.

Διακρίθηκε σε όλη την διάρκεια της υπηρεσιακής της διαδρομής, για την ακεραιότητα του χαρακτήρα της, τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα, την εντιμότητα, την ευγένεια, την προθυμία και ενσυνειδεισία στην εκτέλεση των καθηκόντων τη.

Η τραγική απώλεια της, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στην υπηρεσία της όσο και στις καρδιές όλων όσων είχαν την τύχη να την γνωρίσουν.

Σε ένδειξη πένθους και προς απότιση της δέουσας τιμής στην αείμνηστη Αργυρώ, το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά αποφασίζει ομόφωνα τα εξής:

•Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

•Τα έξοδα κηδείας της αποβιώσασας υπαλλήλου να καλυφθούν με δαπάνη του Δήμου Πλατανιά.

•Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

•Να κατατεθεί στέφανο στη μνήμη της εκλιπούσης.»

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα υπαλλήλων Δήμου Πλατανιά 

Για την απώλεια της αγαπητής τους συναδέλφου, οι υπάλληλοι του δήμου στο μήνυμά τους αναφέρουν: 

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε την αγαπημένη σε όλους συνάδελφο, Αργυρώ.

Την Αργυρούλα, για όλους εμάς που είχαμε τη χαρά να τη γνωρίσουμε και να εργαζόμαστε μαζί της. Η ξαφνική και τραγική απώλειά της μας βύθισε στο πένθος. Γιατί θα μας λείψει ο επαγγελματισμός της, η συναδελφικότητα της, η φροντίδα της σε όλους μας.

Η ζωντάνια της, ο αυθορμητισμός της, η θετική της διάθεση, το αστείρευτο γέλιο της, όσο πιεστική και απαιτητική να ΄ταν η μέρα στο γραφείο.

Η μέρα στο γραφείο όμως από αύριο δε θα είναι πια ίδια. Γιατί άφησες πίσω ένα μεγάλο, δυσαναπλήρωτο κενό. Θα προσπαθήσουμε να θυμόμαστε τις ευχάριστες, όμορφες στιγμές, αν και η τραγική σου απώλεια θα σπαράζει για πάντα τις καρδιές μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News