Κρήτη: Ραγίζει καρδιές ανάρτηση για τα τροχαία - «Λυπάμαι γιατί τα φέρετρα μέσα είχαν παιδιά»

Κρήτη
Κρήτη: Ραγίζει καρδιές ανάρτηση για τα τροχαία - «Λυπάμαι γιατί τα φέρετρα μέσα είχαν παιδιά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ανατριχιαστική ανάρτηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στον κόμβο Αλικαρνασσό

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία για τα τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη, αφού την τελευταία εξαετία, περίπου 400 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους στους δρόμους του νησιού, ενώ το ίδιο διάστημα 7 αγγελούδια «έσβησαν» από σοβαρούς τραυματισμούς.

Ειδικότερα, την φετινή χρονιά, τα θύματα έφτασαν ήδη τα 28 και συγκεκριμένα 4 έγιναν στον «καταραμένο» Βόρειο Οδικό Άξονα, 7 μέσα σε πόλεις και 17 σε επαρχιακούς δρόμους. Το 2019 οι νεκροί ήταν 49, τόσοι ήταν και πριν από 10 χρόνια, ενώ πριν από 20 ήταν διπλάσιοι, πάνω από 100.

Τα αίτια του φαινομένου που εξελίσσεται σε μάστιγα στην Κρήτη, έχουν διερευνηθεί σε πλείστες περιπτώσεις, χωρίς όμως να παρατηρείται ουσιαστική αποκλιμάκωση.

Μια ανατριχιαστική ανάρτηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στον κόμβο Αλικαρνασσού στο ρεύμα απο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» προς Ηράκλειο, κάτω απο την γέφυρα.

H ανάρτηση

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News