Περιοδεία Θεοδωρικάκου στην Κρήτη: Τι συζήτησε με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο

Κρήτη
Περιοδεία Θεοδωρικάκου στην Κρήτη: Τι συζήτησε με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Αρχιεπίσκοπος Κρήτης διαβεβαίωσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη στη συζήτηση που είχαν, ότι ο κρητικός λαός είναι φιλήσυχος και παρά τις οποίες εξαιρέσεις, οι κρίσεις και οι γενικεύσεις που εκφράζονται δεν χαρακτηρίζουν την πλειοψηφία των πολιτών

Διήμερη περιοδεία πραγματοποιεί στην Κρήτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ειδικότερα σήμερα θα βρεθεί σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί φορείς και αξιωματούχους της Κρήτης.

Αρχικά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, είχε σύντομη συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, με τον οποίο μάλιστα γνωρίζονται χρόνια, από τότε που ο Αρχιεπίσκοπος ήταν Μητροπολίτης Ρεθύμνου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, συζήτησαν για πολλά θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως ο Αρχιεπίσκοπος τον διαβεβαίωσε στη συζήτηση που είχαν, ότι ο κρητικός λαός είναι φιλήσυχος και παρά τις οποίες εξαιρέσεις, οι κρίσεις και οι γενικεύσεις που εκφράζονται δεν χαρακτηρίζουν την πλειοψηφία των πολιτών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη έχει ως εξής:

  • Στις 12:15 μ.μ. θα γίνει συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης.
  • Στις 12:45 μ.μ. θα ακολουθήσει συνάντηση με διευθυντές Αστυνομικών Διευθύνσεων και ταξίαρχους της Κρήτης στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου.
  • Αύριο Παρασκευή, ο κ. Θεοδωρικάκος θα παρευρεθεί στις 11 το πρωί στα εγκαίνια του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρίου στον Φουρφουρά, ενώ στις 11:20 θα ακολουθήσει βράβευση του αρχιφύλακα Γεωργίου Κυριακάκη στο Α.Τ. Αμαρίου.
  • Στη 1 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με βουλευτές και προέδρους ΔΕΕΠ της Κρήτης στο ξενοδοχείο “Grecotel”.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News