Άνω Γούβες: Σήμερα η δίκη για πυροβολισμό έξω από ταβέρνα

Κρήτη
Άνω Γούβες: Σήμερα η δίκη για πυροβολισμό έξω από ταβέρνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι πέντε Κρητικοί - Εκτός από τον 38χρονος είχε τραυματιστεί στο χέρι και η σύζυγός του

Για σήμερα Τρίτη 12 Ιουλίου, έχει προσδιοριστεί η δίκη για το αιματηρό περιστατικό που είχε σημειωθεί τον Ιούλιο του 2021, έξω από ταβέρνα στις Άνω Γούβες Ηρακλείου, κατά το οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά ένας 38χρονος πατέρας δύο παιδιών. Κατηγορούμενοι στην υπόθεση, η οποία έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί σήμερα Τρίτη 12 Ιουλίου, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, είναι πέντε Κρητικοί.

Μεταξύ αυτών, βρίσκεται ένας 30χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του 38χρονου παθόντος. Ο 30χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Εξάλλου, ένας από τους κατηγορούμενους αντιμετωπίζει την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οι υπόλοιποι τρεις άνδρες κατηγορούνται για «συνέργεια» στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το συμβάν είχε λάβει χώρα περίπου στις 10:30 το βράδυ, την ώρα που ο 38χρονος καθόταν μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους σε τραπέζι, σε εξωτερικό χώρο ταβέρνας στις Άνω Γούβες Ηρακλείου. Εκτός από τον 38χρονο, είχε τραυματιστεί στο χέρι και η σύζυγός του. Εξάλλου, κατά το επίμαχο συμβάν είχε τραυματιστεί κι ένας από τους κατηγορούμενους της υπόθεσης (πρόκειται για τον αδερφό τού βασικού κατηγορουμένου).

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, αναμένεται σήμερα Τρίτη 12 Ιουλίου, να υποβληθεί αίτημα αναβολής της δίκης από συνηγόρους της υπόθεσης. 

(φωτογραφία αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News