Ηράκλειο: Ένταλμα σύλληψης για το αιματηρό περιστατικό στην Λ. 62 Μαρτύρων

Κρήτη
Ηράκλειο: Ένταλμα σύλληψης για το αιματηρό περιστατικό στην Λ. 62 Μαρτύρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 22 Ιουνίου

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός 33χρονου Κρητικού - ο οποίος φέρεται ως το άτομο που πριν από μερικές ημέρες άνοιξε πυρ και τραυμάτισε στα πόδια έναν 38χρονο από τη Ρουμανία, επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων- εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα από τις αρμόδιες ανακριτικές Αρχές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σε βάρος του 33χρονου έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για «απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Eξάλλου, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες  ο 33χρονος, ο οποίος παραμένει ασυλληπτος, να θέσει εαυτόν στη διάθεση των Αρχών. 

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 22 Ιουνίου.

Ήταν λίγο μετά τη 1, όταν δύο οδηγοί οι οποίοι κινούνταν ο καθένας με το αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων, (μερικές δεκάδες μέτρα μετά τη γέφυρα, προς την πλευρά του Γαζίου), άρχισαν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, να καβγαδίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο «πρωταγωνιστές» του αιματηρού επεισοδίου διαπληκτίζονταν για κάποια λεπτά μέσα από τα οχήματά τους, πριν τελικά εξέλθουν αμφότεροι από τα αυτοκίνητα για να… «λύσουν τις διαφορές τους».

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο 38χρονος άνδρας ρουμανικής υπηκοότητας, ο οποίος επέβαινε σε αγροτικό αυτοκίνητο, φέρεται να επιτέθηκε στον έτερο εμπλεκόμενο στο συμβάν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρουμάνος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έτερος άνδρας έβγαλε το όπλο που είχε μαζί του και πυροβόλησε με αυτό τον 38χρονο.

Συνολικά, ο φερόμενος «πιστολέρο» πυροβόλησε τρεις φορές τον 38χρονο στα πόδια. Αμέσως μετά την πράξη του, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, πάτησε το γκάζι κι εξαφανίστηκε.

Στο σημείο όπου έλαβε χώρα το ένοπλο συμβάν, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Ο 38χρονος ο οποίος έφερε διαμπερή τραύματα, διακομίστηκε εσπευσμένα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έφερε συνολικά έξι τραύματα στα πόδια του, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του δεν φαίνεται να εγκυμονούσε κινδύνους για τη ζωή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News