Τύλισος: Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην Κέρη (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Τύλισος: Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην Κέρη (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυνάμεις της πυροσβεστικής θα παραμείνουν προληπτικά στο σημείο για όλη τη διάρκεια της νύχτας

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου στην Κέρη του δήμου Μαλεβιζίου. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά με ασφαλείς πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν πλέον ενεργές εστίες.

Σε πρώτο χρόνο στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας φτάνοντας έως και τα 10 οχήματα ενώ την στιγμή της κορύφωσης της επιχείρησης στην μάχη ρίχτηκαν 45 υπάλληλοι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ κατά την διάρκεια της νύχτας 4 οχήματα με 6 άνδρες και 2 ομάδες πεζοπόρων, που θα απαρτίζονται από 14 άτομα, θα μείνουν στο σημείο προληπτικά προς αποφυγή αναζωπυρώσεων.

Για την ώρα αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά, ενώ η διερεύνηση αναμένεται να ακολουθήσει το άμεσο προσεχές διάστημα.

Υπενθυμίζεται δε ότι μόλις πριν μια εβδομάδα μεγάλη πυρκαγιά είχε ξεσπάσει και πάλι στην ευρύτερη περιοχή και ειδικότερα στο Βουλισμένο Αλώνι, κοντά στο δάσος της Κέρης, με τις αρχές να θέτουν και πάλι τις φλόγες υπό έλεγχο πριν επεκταθούν στο δάσος.

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1541861346525859840
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News