Πρόβα ψηφοδελτίων στην Κρήτη για τις εθνικές εκλογές (βίντεο)

Κρήτη
Πρόβα ψηφοδελτίων στην Κρήτη για τις εθνικές εκλογές (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τις τρεις πιθανές υποψηφιότητες ανοίγει ο κύκλος των διεργασιών και στην Κρήτη για τα εθνικά ψηφοδέλτια - Γρ. Πασπάτης, Β. Σμπώκος και Φρ. Παρασύρης εκδήλωσαν ενδιαφέρον, στο ενδεχόμενο που προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές

Άναψαν τα αίματα στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV, με έντονο προεκλογικό άρωμα και φόντο τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.

Στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής κονταροχτυπήθηκαν ο πολιτευτής της ΝΔ, Γρηγόρης Πασπάτης, το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Βασίλης Σμπώκος, ο πρ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Φραγκίσκος Παρασύρης και το μέλος του ΚΚΕ Ηρακλείου, Σάββας Βασιλειάδης.

Ο κ. Πασπάτης έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Νέας Δημοκρατίας, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος του κόμματος στο Ηράκλειο και τονίζοντας πως στις άμεσες προτεραιότητές του είναι το εθνικό ψηφοδέλτιο και όχι η αυτοδιοίκηση.

Ο πολιτευτής της ΝΔ, Γρηγόρης Πασπάτης

Παρών, εφόσον συμφωνεί και η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δήλωσε και ο κ. Σμπώκος.

Το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Βασίλης Σμπώκος

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του κ. Παρασύρη, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεσή του να συστρατευτεί με το εθνικο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Ηράκλειο και με τον νέο πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο πρ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Φραγκίσκος Παρασύρης

Με αυτές τις τρεις πιθανές υποψηφιότητες ανοίγει ο κύκλος των διεργασιών και στην Κρήτη για τη συγκρότηση των εθνικών ψηφοδελτίων στο ενδεχόμενο που προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, με το παρασκήνιο να είναι έντονο, καθώς δεν αποκλείεται και μέσα στο καλοκαίρι να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις και επιπλέον πρόσωπα που ενδιαφέρονται να ενταχθουν στα ψηφοδέλτια της Κρήτης.

Το μέλος του ΚΚΕ Ηρακλείου, Σάββας Βασιλειάδης

Μάλιστα, κατά τη συζήτηση με έντονο προεκλογικό άρωμα, οι διαξιφισμοί σε πιο ήπιους τόνους έθεσαν επι της ουσίας τις βάσεις σε αυτή την άτυπή προεκλογική περίοδο που διανύουμε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News