ΟΛΗ: Επιτυχημένο το σχέδιο δράσης στην αντιμετώπιση περιστατικών Δημόσιας Υγείας στο Λιμάνι του Ηρακλείου

Κρήτη
ΟΛΗ: Επιτυχημένο το σχέδιο δράσης στην αντιμετώπιση περιστατικών Δημόσιας Υγείας στο Λιμάνι του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση με τον Καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Χρήστου Χατζηχριστοδούλου

Για το επιτυχημένο Σχέδιο Δράσης στην αντιμετώπιση περιστατικών Δημόσιας Υγείας στο Λιμάνι του Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΛΗ, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, του Καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Χρήστου Χατζηχριστοδούλου.

Στην εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του ΟΛΗ ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Βαρδαβάς, η υπεύθυνη Κρουαζιέρας κ. Κυριακή Καμπανά, οι Ειδικοί Σύμβουλοι κ. Ελένη Τσαντηράκη και κ. Μηνάς Σειμένης και ο Διευθυντής Ανάπτυξης κ. Σταύρος Λυριντζάκης ενώ από τους αρμόδιους τοπικούς φορείς συμμετείχαν ο ιατρός Δημόσιας Υγείας Μανώλης Λουμπούνης, Αν. Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης και ο επόπτης Δημόσιας Υγείας Δρ. Αντώνης Παπαδάκης, Αν. Προϊστάμενος Τμήματος Δημόσιας και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Περιφέρειας Κρήτης.

Στο πλαίσιο της συζήτησης αναφέρθηκαν στην άμεση και άψογη συνεργασία που είχαν οι προαναφερόμενοι φορείς και στις απαιτούμενες ενέργειες για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εφάρμοσε ο ΟΛΗ στην αντιμετώπιση περιστατικών δημόσιας υγείας κατά την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας για την σαιζόν 2020 και μετά. Ιδιαίτερα τονίστηκε από την Υπεύθυνη Κρουαζιέρας κ. Καμπανά ότι η επιστημονική καθοδήγηση από την ομάδα του καθηγητή προς τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου σε θέματα του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού, είχε απόλυτη επιτυχία.

Με τον καθηγητή κ. Χατζηχριστοδούλου να εξαίρει το ιδιαίτερα επιτυχημένο σχέδιο δράσης που εφάρμοσε ο ΟΛΗ και το οποίο διατέθηκε ως πρότυπο σε πολλά λιμάνια της χώρας έκλεισε η συνάντηση με την προσφορά αναμνηστικού δώρου ως ένδειξη καλής συνεργασίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News