Χανιά: Τραγικό τέλος για τον 65χρονο Γάλλο περιπατητή - Εντοπίστηκε νεκρός

Κρήτη
Χανιά: Τραγικό τέλος για τον 65χρονο Γάλλο περιπατητή - Εντοπίστηκε νεκρός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον 65χρονο εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του, πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής στην περιοχή Σταυράκια

Τραγικό τέλος δόθηκε στην υπόθεση του 65χρονου Γάλλου περιπατητή ο οποίος τελικά εντοπίστηκε νεκρός περίπου στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 26 Ιουνίου 2022.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον 65χρονο εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του, πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής στην περιοχή Σταυράκια.

Μάλιστα, λόγω του δύσβατου της περιοχής, ο 65χρονος τουρίστας αναμένεται να μεταφερθεί με σκάφος αρχικά στην Σούγια και από εκεί να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα βρίσκονταν για τρίτη ημέρα σε εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού του 65χρονου περιπατητή ο οποίος χάθηκε στο μονοπάτι Ε4 από Σούγια προς Αγία Ρουμέλη.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος διέσχιζε το μονοπάτι με την σύζυγο του όταν εκείνος χάθηκε στην διαδρομή λόγω κόπωσης.

Η επιχείρηση ανεύρεσης του περιπατητή ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Ιουνίου, μετά από κλήση της συζύγου στο 112. Σημειώνεται δε ότι η ίδια έχει εντοπιστεί ενώ η υγεία της δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

Σήμερα, επιχείρησαν στο σημείο δυο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε υπαλλήλους καθώς και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος της ΕΜΑΚ, η οποία στελεχώνονταν με πέντε επιπλέον άτομα και drone.

Εναέρια, θαλάσσια και επίγεια μέσα επιστρατεύθηκαν όλες αυτές τις ημέρες για τον εντοπισμό του άτυχου 65χρονου, με drones, ένα θαλάσσιο σκάφος της δημοτικής αρχή Σφακίων, δυνάμεις της 3ης ΕΜΑΚ, ομάδα από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Καμπανού αλλά και δυνάμεις της ΕΛΑΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News