Κρήτη

Καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις στις Βρύσες Αγίου Βασιλείου (βίντεο)

«Μέσα από εικόνες και μυρωδιές και τελετές, οι παραδόσεις μας ενώνουν με το παρελθόν, μας δένουν σαν οικογένεια» δήλωσε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» ο Εφημέριος ενορίας Βρυσών Δήμου Αγίου Βασιλείου, Ιωάννης Κακογιαννάκης

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου, με αφορμή την Επέτειο των 200  χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης και τη συμβολή των Αγιοβασιλιωτων, θα πραγματοποιήσει φέτος σημαντικές εκδηλώσεις αλλά και δράσεις με σκοπό να αναδείξει τα ιστορικά γεγονότα του τόπου και να ενισχύσει στους σύγχρονους καιρούς την πλούσια πολιτιστική ταυτότητα.

«Η παράδοση είναι βασικό συστατικό της κοινωνίας μας», δήλωσε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» ο Εφημέριος ενορίας Βρυσών Δήμου Αγίου Βασιλείου, Ιωάννης Κακογιαννάκης.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου  στις Βρύσες του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που καλύπτουν το συνολικό πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου λαμβάνοντας και τηρώντας τα μέτρα που επιβάλουν τα πρωτόκολλα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια