Χανιά: Κανένα ίχνος από τον 65χρονο Γάλλο περιπατητή που αγνοείται

Κρήτη
Χανιά: Κανένα ίχνος από τον 65χρονο Γάλλο περιπατητή που αγνοείται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα, Κυριακή, επιχειρούν στο σημείο δυο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε υπαλλήλους καθώς μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος της ΕΜΑΚ, η οποία στελεχώνεται με πέντε επιπλέον άτομα και drone

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και σήμερα Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, για τρίτη ημέρα, οι επιχειρήσεις στα Χανιά για τον εντοπισμό 65χρονου περιπατητή ο οποίος χάθηκε στο μονοπάτι Ε4 από Σούγια προς Αγία Ρουμέλη.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος διέσχιζε το μονοπάτι με την σύζυγο του όταν εκείνος χάθηκε στην διαδρομή λόγω κόπωσης.

Η επιχείρηση ανεύρεσης του περιπατητή ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Ιουνίου, μετά από κλήση της συζύγου στο 112. Σημειώνεται δε ότι η ίδια έχει εντοπιστεί ενώ η υγεία της δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

Σήμερα, Κυριακή, επιχειρούν στο σημείο δυο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε υπαλλήλους καθώς μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος της ΕΜΑΚ, η οποία στελεχώνεται με πέντε επιπλέον άτομα και drone. Οι έρευνες επικεντρώνονται σε μονοπάτι που βρίσκεται κοντά στην Σούγια.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως εξαφάνιση και η Πυροσβεστική συνδράμει την ΕΛΑΣ, που έχει αναλάβει τον εντοπισμού του 65χρονου.

Εναέρια, θαλάσσια και επίγεια μέσα έχουν επιστρατευθεί αυτές τις ημέρες προς εντοπισμό του 65χρονου με drones, ένα θαλάσσιο σκάφος της δημοτικής αρχή Σφακίων, δυνάμεις της 3ης ΕΜΑΚ, ομάδα από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Καμπανού αλλά και δυνάμεις της ΕΛΑΣ.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News