Κρήτη

Διοργάνωση της 25ης γιορτής Καπρικού στον Γαλατά Πεδιάδος

Η φετινή γιορτή είναι ιδιαίτερη, γιατί θα πραγματοποιηθεί μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατά Πεδιάδος διοργανώνει την 25η γιορτή Καπρικού, μία γιορτή θεσμός, όπου παρευρισκόμενοι θα δοκιμάσουν τη θεσπέσια γεύση του Καπρικού του Γαλατά.

Η φετινή γιορτή είναι ιδιαίτερη, γιατί θα πραγματοποιηθεί μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, αλλά είναι και η πρώτη γιορτή για το πολύπαθο χωριό μας μετά το καταστροφικό σεισμό του περασμένου Σεπτεμβρίου. Η φετινή διοργάνωση λοιπόν έχει το βάρος της ηθικής ανάτασης της περιοχής, της γέννησης της ελπίδας από τα συντρίμμια του τόπου και της υπόσχεσης ότι είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε όλα τα επίπεδα για τα χαμόγελα των χωριανών μας!

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε μέσα από τα μάτια ενός παιδιού όλα αυτά που άφησε ο σεισμός πίσω του... Ρωγμές, συντρίμμια, φόβο, απογοήτευση...

Κάπου εκεί όμως υπάρχει και η ελπίδα ότι όλα θα φτιάξουν και θα είναι όπως πριν...

Το βίντεο αυτό αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους κάθε χωριού που μέσα απ' όλες αυτές τις δυσκολίες που βιώσαμε τον τελευταίο καιρό, προσπαθούμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Έτσι λοιπόν το φτιάξαμε με πολλή αγάπη και συγκίνηση και με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να σας προσκαλέσουμε στη Γιορτή Καρπικού που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου με το συγκρότημα του Δημήτρη Σπυριδάκη και στις 9 Ιουλίου με το συγκρότημα του Βασίλη Σταυρακάκη για να ξαναπάρει ζωή το χωριό μας!

Και μην ξεχνάτε, ο τόπος μας μόνο όταν τον αφήσουμε μας αφήνει..όλα είναι στο χέρι μας.

Όλοι μαζί λοιπόν ξαναδίνουμε ζωή στον Γαλατά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια