Γκάγκα από Ηράκλειο: Έρχεται Μονάδα Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων στο ΠΑΓΝΗ (εικόνες)

Κρήτη
Γκάγκα από Ηράκλειο: Έρχεται Μονάδα Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων στο ΠΑΓΝΗ (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το ΠΑΓΝΗ γίνεται επίσημα Κέντρο Αντιμετώπισης Εγκεφαλικών που είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλη την Κρήτη» δήλωσε μεταξύ άλλων, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας

Την δημιουργία Μονάδας Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, που βρίσκεται από το πρωί στην Κρήτη. Η κ. Γκάγκα έκανε γνωστό ότι προχθές μπήκαν οι σχετικές υπογραφές και η Μονάδα θα μπορεί να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, σώζοντας όχι μόνο ζωές αλλά και προβλήματα με αναπηρίες, που κάποιες φορές συνοδεύουν τέτοια περιστατικά, τα οποία, όπως τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός, αφορούν συχνά νέους ανθρώπους.

 «Το ΠΑΓΝΗ γίνεται επίσημα Κέντρο Αντιμετώπισης Εγκεφαλικών που είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλη την Κρήτη. Εδώ θα μπορεί να γίνει όχι μόνο θρομβόλυση, θα μπορεί να γίνει και θρομβοεκτομή, θα μπορούν να αντιμετωπιστούν τα εγκεφαλικά πλήρως, με μία πολύ καλύτερη πρόγνωση για τους ασθενείς, που δεν θα χρειάζεται να φεύγουν για νοσοκομεία της Αθήνας» ανέφερε η κ. Γκάγκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News