Ψάχνετε ακίνητα σε τιμές ευκαιρίας; Επτά ιδανικές προτάσεις για αγορά στην Κρήτη!

Κρήτη
Ψάχνετε ακίνητα σε τιμές ευκαιρίας; Επτά ιδανικές προτάσεις για αγορά στην Κρήτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητάτε ποιοτικά ακίνητα σε προσιτές τιμές; - Η Prosperty καθημερινά σάς παρουσιάζει εκατοντάδες προτάσεις για αγορά ακινήτων σε όλη την Ελλάδα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Το τελευταίο διάστημα, η ζήτηση για την αγορά κατοικίας έχει αυξηθεί κατακόρυφα, καθώς πολλοί αγοραστές αναζητούν ακίνητα για ίδια χρήση ή για επένδυση, αλλά αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις μία εκ των οποίων είναι η εύρεση κατοικίας σε ανταγωνιστική τιμή. Έτσι, η τρέχουσα κατάσταση στην ελληνική αγορά δεν διευκολύνει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές, με τις πραγματικά καλές ευκαιρίες να είναι περιορισμένες αλλά και δύσκολο να τις αντιληφθεί κανείς.

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ακινήτου σε λογική τιμή:

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση του εκάστοτε ακινήτου, η διαδικασία πλειστηριασμών δύναται να προσφέρει κατά γενική ομολογία πρόσβαση σε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, οι οποίες συχνά να είναι σημαντικά σε πιο ανταγωνιστικές από τις τρέχουσες αξίες της αγοράς. Κάθε μήνα διενεργούνται πάνω από 3.000 πλειστηριασμοί ακινήτων σε όλη την Ελλάδα, πολλοί από τους οποίους αποτελούν σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες για υποψήφιους αγοραστές. Πιο συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι πάνω από 200.000 ακίνητα, στην πλειοψηφία τους οικιστικά σε αστικές περιοχές της χώρας, αναμένονται να διατεθούν μέσω πλειστηριασμών τα επόμενα χρόνια.

Η διαδικασία του πλειστηριασμού χαρακτηρίζεται από απόλυτη νομιμότητα, ασφάλεια και διαφάνεια αφού την ευθύνη και συντονισμό διαχείρισης και διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών αναλαμβάνουν πιστοποιημένοι συμβολαιογράφοι ως Υπάλληλοι Πλειστηριασμού, υπό την αιγίδα του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου. Τα οφέλη της συμμετοχής στη διαδικασία του πλειστηριασμού είναι αρκετά και σημαντικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι μία διαδικασία πολύπλοκη, η οποία χρειάζεται κάποια σχετική γνώση, προσοχή και εξοικείωση.

Για το λόγο αυτό η ομάδα της Prosperty είναι εδώ για να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας και μέσα από την εμπειρία της να τους καθοδηγήσει στην λήψη της σωστής απόφασης και στην υποστήριξη σε κάθε βήμα.

Εμείς ξεχωρίσαμε 7 ακίνητα σε χαμηλές τιμές που αξίζουν την προσοχή σας

⇒Διαμέρισμα 111τ.μ - Νομός Ρεθύμνου - Κρήτη | Prosperty (theprosperty.com)

Κατάστημα 111 τ.μ. σε οικόπεδο 305 τ.μ. στην περιοχή Αστέρι Ρεθύμνου. Το ακίνητο βρίσκεται στο ισόγειο διώροφης οικοδομής με έτος κατασκευής 1992 με την 169/1992 οικ. άδεια. Το παρόν ακίνητο τίθεται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

Δηλώστε εδώ το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας δεξιά στην σελίδα του ακινήτου για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες

⇒Διαμέρισμα 45τ.μ - Νομός Ηρακλείου - Κρήτη | Prosperty (theprosperty.com)

Κατάστημα Ι/2 ισογείου ορόφου επιφανείας 45 τ.μ σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 268 τ.μ, που βρίσκεται στην κτηματική περιφέρεια Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου, στην διασταύρωση των οδών Ηρακλείτου 11 και Μαυσώλου.

Δηλώστε εδώ το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας δεξιά στην σελίδα του ακινήτου για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες

⇒Διαμέρισμα 76τ.μ - Νομός Λασιθίου - Κρήτη | Prosperty (theprosperty.com)

Τo διαμέρισμα (2) του πρώτου ορόφου, 76 τ.μ. βρίσκεται σε διώροφη οικοδομή, έχει πλησιαστές την επαρχιακή οδό Σίσι Νεάπολη. Είναι αποτελούμενο από δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό, χωλ, κουζίνα και λουτρό. Το οικόπεδο έχει έκταση 322 τ.μ. στη θέση Λιμάνι Σισίου και μέσα στα όρια κοινότητας Βραχασίου Μεραμπέλλου.

Δηλώστε εδώ το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας δεξιά στη σελίδα του ακινήτου για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες

⇒Μονοκατοικία 179τ.μ - Νομός Χανίων - Κρήτη | Prosperty (theprosperty.com)

Μονοκατοικία 179 τ.μ. σε οικόπεδο 327 τ.μ., στον οικισμό Νοχιά, Κολυμβάρι, Χανιά. Ισόγειο 140 τ.μ., αποτελούμενο από υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία, ενιαίος χώρος κουζίνα και καθιστικό, μπάνιο και βοηθητικό χώρο. 1ος όροφος 39 τ.μ., αποτελούμενος από 2 υπνοδωμάτια. Το παρόν ακίνητο τίθεται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

Δηλώστε εδώ το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας δεξιά στην σελίδα του ακινήτου για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες

Διαμέρισμα 91τ.μ - Νομός Χανίων - Κρήτη | Prosperty (theprosperty.com)

Διαμέρισμα ισογείου 91 τ.μ., αποτελούμενο από υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μπάνιο, χωλ, σε οικόπεδο 168 τ.μ., βρίσκεται στην περιοχή Πάνω Σταλός, Χανιά με συντεταγμένες 35.503232, 23.935104 . Το παρόν ακίνητο τίθεται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

Δηλώστε εδώ το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας δεξιά στην σελίδα του ακινήτου για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες

⇒Πολυκατοικία 342τ.μ - Νομός Χανίων - Κρήτη | Prosperty (theprosperty.com)

Κτήριο μεικτής χρήσης 342 τ.μ. σε οικόπεδο 700 τ.μ. επί της οδού Τσικαλαριών, Σούδα, Χανιά. Κατάστημα ισογείου 142 τ.μ. Ημιτελής διώροφη μεζονέτα 200 τ.μ. 1ος όροφος 142 τ.μ. και 2ος όροφος 57 τ.μ. Αποπερατωμένη 20%. Το παρόν ακίνητο τίθεται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό. 

Δηλώστε εδώ το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας δεξιά στη σελίδα του ακινήτου για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες

⇒Σε Πλειστηριασμό: Διαμέρισμα 33τ.μ - Νομός Χανίων - Κρήτη | Prosperty (theprosperty.com)

Διαμέρισμα ισογείου 33 τ.μ., αποτελούμενο από υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μπάνιο, χωλ, σε οικόπεδο 168 τ.μ., βρίσκεται στην περιοχή Πάνω Σταλός, Χανιά με συντεταγμένες 35.503232, 23.935104 . Το παρόν ακίνητο τίθεται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

Δηλώστε εδώ το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας δεξιά στη σελίδα του ακινήτου για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News