ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Πέμπτη, 23 Ιουνίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Νομός Ηρακλείου

Από τις 8:00:00 πμ έως 9:00:00 πμ. Στο δήμο Χερσονήσου, στα Μάλλια στην είσοδο Μαλλίων έναντι της εκκλησίας προς θάλασσα, στην παραλιακή οδό Μαλλίων, στο Αγ.Πνεύμα και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Malia park, Viva A.E., Πετράκη, Γραμματικάκη, Λαμπρινού, Golden boy, Mallia beach, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00:00 πμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Χερσονήσου, στην παραλιακή οδό Σταλίδας - Μαλλίων από την ταβέρνα Στέφη μέχρι την ταβέρνα Paradise και στις περιοχές των ξενοδοχείων Memories, Windmills,Triton,Αμβροσία,Altis,Μερόπη,διαμερίσματα Ακργιάλι,των ταβέρνων Στέφη,Ρία,Κνωσσός,Ανέμι,Κοράλι και σε όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών, λόγω κατασκευών.

Από τις 12:00:00 μμ έως 4:00:00 μμ. Στο δήμο Χερσονήσου, στο λ. Χερσονήσου, στην είσοδο της Χερσονήσσου , στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων, λόγω κατασκευών.

Από τις 2:00:00 μμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Χερσονήσου, στα Μάλλια στην είσοδο Μαλλίων έναντι της εκκλησίας προς θάλασσα, στην παραλιακή οδό Μαλλίων, στο Αγ.Πνεύμα και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Malia park, Viva A.E., Πετράκη, Γραμματικάκη, Λαμπρινού, Golden boy, Mallia beach καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών, λόγω κατασκευών.

Νομός Χανίων

Από τις 8:00:00 πμ έως 2:00:00 μμ. Στο δήμο Χανίων, στις περιοχές Χωραφάκια, Άγιος Παύλος, περιοχή ΟΤΕ Χωραφάκια, περιοχή Δεξαμενής, λόγω κατασκευών.

Νομός Ρεθύμνου

Από τις 8:30:00 πμ έως 12:00:00 μμ. Στο δήμο Μυλοποτάμου, Σίσσες, Αλμυρίδα, Αγ. Πάντες, λόγω κατασκευών.

Νομός Λασιθίου

Από τις 7:00:00 πμ έως 8:00:00 πμ. Στο δήμο Αγίου Νικολάου στην περιοχή Ξηρόκαμπος, λόγω κατασκευών.

Από τις 9:00:00 πμ έως 2:00:00 μμ. Στο δήμο Σητείας στην περιοχή Μαρωνια Σητείας, λόγω κατασκευών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News