Τύλισος: Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά κοντά στο δάσος της Κέρης

Κρήτη
Τύλισος: Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά κοντά στο δάσος της Κέρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής έλαβε χώρα στο σημείο

Υπό έλεγχο βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα το βράδυ της Τρίτης σε χαράδρα στην περιοχή Βουλισμένο Αλώνι, κοντά στο δάσος της Κέρης, με μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αυτή την ώρα.

Στο σημείο βρίσκεται και ο δήμαρχος της περιοχής Μενέλαος Μποκέας ενώ την επιχείρηση συντονίζει ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Κρήτης, αρχιπύραρχος, Γιώργος Τσικαλάς.

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο Γιώργος Τσικαλάς, στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής με 11 οχήματα.

Μεγάλο προβληματισμό αποτελεί η πιθανότητα επέκτασης της πυρκαγιάς στο κοντινό δάσος της Κέρης με τις αρχές να καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε ένα τέτοιο ενδεχόμενο να αποτραπεί.

Προς διευκόλυνση της επιχείρησης της πυροσβεστικής στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛΑΣ ώστε να αποκλείσουν τον χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης 21 Ιουνίου έλαβε χώρα μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της Φοινικιάς Ηρακλείου με τρεις συνολικά επιχειρήσεις να καταστρέφονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News