Ηράκλειο: Αύριο η απολογία του 23χρονου για την απόπειρα βιασμού ανήλικης - Αρνείται πεισματικά την κατηγορία

Κρήτη
Ηράκλειο: Αύριο η απολογία του 23χρονου για την απόπειρα βιασμού ανήλικης - Αρνείται πεισματικά την κατηγορία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 16χρονη κατήγγειλε στο Α.Τ. Χερσονήσου ότι ο νεαρός με τον οποίο συνομιλούσε μέσω διαδικτύου το προηγούμενο διάστημα, επιχείρησε να τη βιάσει, την ώρα που βρίσκονταν οι δυο τους μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Σταλίδα Ηρακλείου

Προθεσμία για να απολογηθεί την αυριανή ημέρα (Τετάρτη 22 Ιουνίου) έλαβε νωρίτερα σήμερα ο 23χρονος Κρητικός, ο οποίος κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει μια ανήλικη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η 16χρονη κατήγγειλε στο Α.Τ. Χερσονήσου ότι ο νεαρός με τον οποίο συνομιλούσe μέσω διαδικτύου το προηγούμενο διάστημα, επιχείρησε να τη βιάσει, την ώρα που βρίσκονταν οι δυο τους μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Σταλίδα Ηρακλείου.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε προχθές Κυριακή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η 16χρονη κι ο νεαρός αντάλλαζαν το προηγούμενο διάστημα συχνά μηνύματα και κάποια στιγμή αποφάσισαν να συναντηθούν από κοντά.

Ωστόσο, το ραντεβού δεν πήγε καλά. Όπως φέρεται να κατήγγειλε η ανήλικη, ο νεαρός φέρεται να αποπειράθηκε να τη βιάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, η ίδια κατάφερε να του ξεφύγει.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του neakriti.gr, ο νεαρός παρουσιάστηκε από μόνος του στις Αρχές όταν πληροφορήθηκε ότι έγινε καταγγελία σε βάρος του.

Ο 23χρονος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να υποστηρίζει πως σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησε να βιάσει την κοπέλα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός προσκόμισε στις Αρχές τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την ανήλικη.

Ο 23χρονος συνελήφθη και ασκήθηκε σε βάρος του από τον αρμόδιο εισαγγελέα ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού.

Κατόπιν, παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για αύριο, στις 12 το μεσημέρι. Μέχρι τότε θα κρατείται.

Φωτογραφία: Unslpash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News