Ηράκλειο: Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά σε ξυλαποθήκη στις Μαλάδες - Έκκληση να απομακρυνθούν οι οδηγοί (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά σε ξυλαποθήκη στις Μαλάδες - Έκκληση να απομακρυνθούν οι οδηγοί (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φωτιά ξέσπασε σε ξυλαποθήκη στις Μαλάδες, κοντά σε σπίτια και επιχειρήσεις - Ενισχύονται συνεχώς οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής, ώστε να μην επεκταθεί η φωτιά σε όμορες επιχειρήσεις και κατοικίες - Έκκληση να απομακρυνθούν οι οδηγοί από το σημείο

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 21 Ιουνίου, σε ξυλαποθήκη στην περιοχή Μαλάδες, στο Ηράκλειο.

Στο σημείο επιχειρούν περισσότεροι από 40 άντρες με 16 οχήματα, μεταξύ των οποίων και η 3η ΕΜΑΚ, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί δύο ή τρεις ρίψεις νερού από εναέρια μέσα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι προσπάθειες της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς, για να διασφαλιστεί ότι δεν θα επεκταθεί η φωτιά προς όμορες επιχειρήσεις και κατοικίες. Σημειώεται ότι το ξυλουργείο βρίσκεται κοντά στον Βιολογικό Καθαρισμό, αλλά και σε δεξαμενές υγραερίου, ενώ στο σημείο δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Μέσα σε 10 λεπτά η φτιά είχε επεκταθεί και σε 20 λεπτά ήταν αναξέλεγκτη, λόγω της εύφλεκτης ύλης που υπάρχει εντός της ξυλαποθήκης.

Στο σημείο αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο περιφερειακός διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Γιώργος Τσικαλάς, ο οποίος απευθύνει έκκληση προκειμένου πεζοί και οδηγοί να απομακρυνθούν απο το σημείο.

Στην επιχείρηση συμβάλει και η αστυνομία ώστε να διασφαλιστεί η ελεύθερη διεύλευση των Πυροσβεστικών οχημάτων. 

Καρέ καρέ η επιχείρηση της πυροσβεστικής

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News