ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τρίτη 21 Ιουνίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τρίτη 21 Ιουνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τρίτη 21 Ιουνίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Νομός Ηρακλείου

Από τις 7:30:00 πμ έως 1:00:00 μμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο δρόμο των Μαλαδών, στην οδό Ειρήνης και Φιλίας, 100μ μετά πρώην Πλαστικά Κρήτης, αριστερά στο στενό, στην περιοχή μετά το κτήμα Καλαθάκη και του αρδευτικού Μούρτζη, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00:00 πμ έως 2:00:00 μμ. Στο δήμο Μαεβιζίου, στον κόμβο ΙΤΕ - Βούτες στην οδό Μ.Χατζηδάκη και στα Καλέσσα στις περιοχές του ξηραντηρίου Κατεχάκη, των οικιών Παλήκαρη, Λεμπιδάκη, μετόχι Κατεχάκη, της ταβέρνας Κούμος, μετόχι Παπά Γιάννη Σκουλά, και Παλαμιανάκη.Στα χωριά Μονή, Κεραμούτσι και Καμάρι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών, λόγω κατασκευών.

Από τις 11:00:00 πμ έως 4:00:00 μμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο δρόμο των Μαλαδών, στην οδό Ειρήνης και Φιλίας, 100μ μετά το πρώην κέντρο Βατσινάς, στην περιοχή του αρδευτικού Μαρκομιχελάκη, λόγω κατασκευών.

Από τις 1:00:00 μμ έως 4:00:00 μμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στις Μαλάδες, στην οδό Ειρήνης και Φιλίας, στην περιοχή 200μ πρίν την ταβέρνας Ζερβού, δεξιά στο ποτάμι, στο αρδευτκό Σταματάκη, λόγω κατασκευών.

Νομός Χανίων

Από τις 8:00:00 πμ έως 6:30:00 μμ. Στο δήμο Χανίων, στις περιοχές Λειβαδια (συνεταιρισμός Υδραυλικών, Οικοδόμων, τζάμια Μπουζάκη), οδός Μακεδονίας, οδός Φρε, περιοχή Άγιος Ιωάννης και παράπλευροι οδοί, Παπαναστασίου από Ροζ Μωβ έως Μιχελογιάννη, οδός Βρυσσών, οδός Εθνικής Αντιστάσεως, οδός Ακρωτηρίου από Κατσαμπά έως super market Χαλκιαδάκης, Εργατικές Κατοικίες, Κρητικά Ακίνητα, Χαλέπα από Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας και πάνω, Αγ. Κυριακής, Cosmogaz, Σφαγεία, Περιδικιανά.

Νομός Ρεθύμνου

Από τις 8:30:00 πμ έως 12:00:00 πμ. Στο δήμο Αγίου Βασιλείου, Ποιμνιοστάσιο Παπαμιχελάκη – Αντλ/σιο ΟΡΝΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News