Καιρός: Τοπικές νεφώσεις αύριο στην Κρήτη - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος

Κρήτη
Καιρός: Τοπικές νεφώσεις αύριο στην Κρήτη - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλοκαιρινός προβλέπεται ο καιρός αύριο Δευτέρα, 20 Ιουνίου στην Κρήτη

Γενικά αίθριος, προβλέπεται ο καιρός αύριο Δευτέρα, 20 Ιουνίου στην Κρήτη, ενώ αναμένεται να εκδηλωθούν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα, στο Ηράκλειο προβλέπονται νεφώσεις κυρίως νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις θα εκδηλωθούν νωρίς το μεσημέρι στο Αρκαλοχώρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια προβλέπεται στα Χανιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος προβλέπεται ο καιρός στα Σφακιά, καθώς θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στο Ρέθυμνο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Πυκνές νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα Ανώγεια. Ο ουρανός θα καθαρίσει νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Καλοκαιρινές προβλέπονται οι συνθήκες στον Άγιο Νικόλαο. Νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις θα εκδηλωθούν κυρίως τις απογευματινές ώρες στην Ιεράπετρα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

//--> //-->

Στην επικράτεια

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν στα ορεινά τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ, από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με μικρή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 28 με 30 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στα νησιά τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Τρίτη, 21 Ιουνίου

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών όμβρων.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Τετάρτη, 22 Ιουνίου

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την πέμπτη, 23 Ιουνίου

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε στα βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 39 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Παρασκευή, 24 Ιουνίου

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News