Χανιά: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

Κρήτη
Χανιά: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Εξαρτήσεων το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Εξαρτημένων Χανίων, θα υλοποιήσει δράσεις την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00, στη Πλατεία Κατεχάκη έξω από το Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Εξαρτήσεων το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Εξαρτημένων Χανίων, θα υλοποιήσει δράσεις την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00, στη Πλατεία Κατεχάκη έξω από το Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης.

Οι δράσεις εντάσσονται στα πλαίσια εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος Χανίων, κατόπιν πρόσκλησης από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας, σε συνεργασία με φορείς απεξάρτησης και πρόληψης της πόλης με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για το φαινόμενο των εξαρτήσεων.

Κύριος στόχος της εκδήλωσής,  είναι να τεθεί ένα πεδίο αναστοχασμού και να μεταφερθεί ένα αισιόδοξο μήνυμα γύρω από το ζήτημα της εξάρτησης - απεξάρτησης και της πρόληψης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

· Γκράφιτι από την Ομάδα Γκράφιτι του συλλόγου Εθελοντών Kissamos Social Spot σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κισσάμου

· «Παιχνίδια του Κόσμου» για μικρούς και μεγάλους από το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Εξαρτημένων Χανίων

· Δράσεις ενημέρωσης από τις Ομάδες Αυτοβοήθειας των Ανώνυμων Υπερφάγων Χανίων, των Αλκοολικών Ανωνύμων Χανίων και του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Εξαρτημένων Χανίων

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η Ομάδα ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΥΠΕΡΦΑΓΩΝ

προσκαλεί όποιον/α θα ήθελε να ενημερωθεί πώς λειτουργεί μια ομάδα Ανώνυμων Υπερφάγων (προσωπικά ενδιαφερόμενοι, συγγενείς και επαγγελματίες υγείας) σε μια συνάντηση ενημέρωσης το Σάββατο 25/6/22 ώρα 6-8μμ στον χώρο του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας, Τσουδερών 73.

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας είναι ένα πρόγραμμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υποστηρίζει ανθρώπους με προβλήματα εξάρτησης (από αλκοόλ, παράνομες ουσίες, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο κα) και τους/τις συγγενείς τους. Χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. και οι υπηρεσίες που παρέχει είναι δωρεάν. Τα ραντεβού κλείνονται άμεσα και πραγματοποιούνται με σεβασμό στο απόρρητο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News