Κρήτη

Μαμουλάκης: ΕΣΠΑ 2021 – 2027 κυβερνητική φιέστα δίχως αντίκρισμα

Με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος ΕΣΠΑ 2021 - 2027, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης σχολίασε το θέμα

Με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος ΕΣΠΑ 2021 - 2027 που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Εν μέσω των προεκλογικών περιοδειών του κ. Μητσοτάκη, παρουσιάστηκε έστω και καθυστερημένα το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2021 - 2027. Ένα πρόγραμμα που, ακολουθώντας την πάγια τακτική της σημερινής Κυβέρνησης, προετοιμάστηκε χωρίς ουσιαστική δημόσια διαβούλευση και συμμετοχή των παραγωγικών φορέων στην επεξεργασία του, με στόχο τα ρουσφέτια, την αναξιοκρατία και το outsourcing! Δυστυχώς, η επιβολή παλαιοκομματικών όρων παραμένει προτεραιότητα για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η οποία χωρίς διάθεση να αξιοποιήσει ένα τόσο σημαντικό εργαλείο για την αντιμετώπιση της νέας κρίσης που μαστίζει το ελληνικό επιχειρείν και την κοινωνία μας, αρκείται σε φιέστες χωρίς αντίκρισμα.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια