ΔΥΠΑ: Η πλατφόρμα με τις ανοικτές θέσεις εργασίας στον τουρισμό για άμεση πρόσληψη

Κρήτη
ΔΥΠΑ: Η πλατφόρμα με τις ανοικτές θέσεις εργασίας στον τουρισμό για άμεση πρόσληψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι αυτη τη στιγμή 684 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού έχουν εκδηλώσει γνωστοποιήσει τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την επικράτεια

Η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ (πρ. ΟΑΕΔ) με τις ανοικτές θέσεις εργασίας στον τουρισμό φιλοξενεί ο ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ) στην κεντρική του σελίδα, προκειμένου οι άνεργοι συναφών ειδικοτήτων να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τις ευκαιρίες πρόσληψης που προσφέρονται σε όλη τη χώρα.

Οι επιχειρήσεις στον τουρισμό που αναζητούν προσωπικό έχουν αναρτήσει τον κατάλογο με τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας στην ηλεκτρονική διέυθυνση www.oaed.gr/psakhno-ghiathesi-erghasias.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις έχουν αναρτήσει την αγγελία τους στην ΔΥΠΑ-ΟΑΕΔ, περιγράφοντας το προφίλ του εργαζόμενου που αναζητούν και την ειδικότητά του.

Μέχρι αυτη τη στιγμή 684 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού έχουν εκδηλώσει γνωστοποιήσει τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την επικράτεια, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, που ξεκίνησε από τα συναρμόδια υπουργεία Εργασίας και Τουρισμού, τα οποία κάλεσαν τις τουριστικές επιχειρήσεις να υποβάλουν μέχρι τις 31 Μαΐου τις κενές θέσεις και τις σχετικές ειδικότητες στην πλατφόρμα της ΔΥΠΑ.

Όποιος εργαζόμενος ή άνεργος ενδιαφέρεται για τις θέσεις οι οποίες είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ-ΟΑΕΔ, μπορεί να στείλει e-mail στη διεύθυνση: [email protected], επισυνάπτοντας το βιογραφικό του σημείωμα.

Στο θέμα του μηνύματος, πρέπει να αναγράψει κανείς την ειδικότητα/ τις ειδικότητες και την περιοχή/τις περιοχές που τον ενδιαφέρουν.

Ολες οι διαθέσιμες θέσεις στον τουρισμό ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News