Κρήτη: Τα «μάζεψε» η Ολλανδή τουρίστρια που κατήγγειλε τον μασέρ – Ελεύθερος ο κατηγορούμενος

Κρήτη
Κρήτη: Τα «μάζεψε» η Ολλανδή τουρίστρια που κατήγγειλε τον μασέρ – Ελεύθερος ο κατηγορούμενος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τουρίστρια η οποία παραθερίζει στην Κρήτη μαζί με τον σύζυγό της κατήγγειλε στην Αστυνομία πριν από μερικά 24ωρα ότι ο κατηγορούμενος ξεπέρασε τα όρια του μασάζ προβαίνοντας σε άσεμνες σε βάρος της χειρονομίες -Ο μασέρ υπέβαλε μήνυση εναντίον του συζύγου της καταγγέλλουσας

Ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, ο μασέρ, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από μερικά 24ωρα, καθώς μια τουρίστρια κατήγγειλε ότι προέβη σε άσεμνες σε βάρος της χειρονομίες, εντός ξενοδοχειακής μονάδας, στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου και των Μαλίων.

Η τουρίστρια ολλανδικής υπηκοότητας η οποία είχε καταγγείλει τον μασέρ, μετέβη νωρίς σήμερα το πρωί στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και το ανακριτικό γραφείο όπου κατέθεσε εκ νέου για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

 ⇒ Χερσόνησος: Τουρίστρια κατήγγειλε μασέρ για ασελγείς πράξεις - Συνελήφθη ο 47χρονος

 ⇒ Χερσόνησος: Κυνηγούσε τον μασέρ στους διαδρόμους του ξενοδοχείου και τον ξυλοκόπησε

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Ν.Κ." και του neakriti.gr, η γυναίκα διαφοροποιήθηκε από τα όσα φέρεται να είχε αναφέρει αρχικά στην Αστυνομία, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η ίδια παρεξήγησε τις κινήσεις του μασέρ.

Ακολούθησε η απολογία του κατηγορούμενου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν έκανε τίποτα άλλο πέρα από τη δουλειά του. Μετά την απολογία του, ο μασέρ αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Η τουρίστρια η οποία παραθερίζει στην Κρήτη μαζί με τον σύζυγό της, κατήγγειλε στην Αστυνομία πριν από μερικά 24ωρα ότι ο κατηγορούμενος ξεπέρασε τα όρια του μασάζ προβαίνοντας σε άσεμνες σε βάρος της χειρονομίες.

Ως αποτέλεσμα, ο μασέρ συνελήφθη και ασκήθηκε σε βάρος του κακουργηματική ποινική δίωξη για "βιασμό", ενώ φέρεται να δέχτηκε και την επίθεση του συζύγου της καταγγέλλουσας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο μασέρ υπέβαλε μήνυση εναντίον του συγκεκριμένου άνδρα. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του neakriti.gr, ο Ολλανδός κρίθηκε σήμερα Πέμπτη αθώος από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, καθώς, όπως προέκυψε, δεν προξένησε "επικίνδυνη σωματική βλάβη" στον μασέρ. Ο αθωωθείς εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Ηρακλείου κ. Γεώργιο Ανδρουλιδάκη.

Φωτογραφία: Shutterstock

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News