Κρήτη

Άγιος Νικόλαος: Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα του Δήμου

Η νέα ιστοσελίδα του Δήμου, βρίσκεται από τις 15 Ιουνίου 2022, πιλοτικά στον «αέρα» - Σ΄ αυτήν οι πολίτες αλλά και οι ξένοι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις, ανακοινώσεις και εκδηλώσεις της δημόσιας ζωής του τόπου

Με ανανεωμένο σχεδιασμό, σύγχρονη αισθητική και εμπλουτισμένο περιεχόμενο η ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου : https://www.agiosnikolaos.gr φιλοδοξεί να αποτελέσει στο εξής, ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας, σύγχρονο, λειτουργικό, εύχρηστο και φιλικό, με πλούσιο περιεχόμενο, χρήσιμα εργαλεία, διασυνδέσεις και εφαρμογές με στόχο την άμεση ενημέρωση και την ενίσχυση της διαδραστικότητας που θα πρέπει να παρέχει ο Δήμος στους δημότες.

Η νέα ιστοσελίδα του Δήμου, βρίσκεται από τις 15 Ιουνίου 2022, πιλοτικά στον «αέρα» !

Σ΄ αυτήν οι πολίτες αλλά και οι ξένοι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις, ανακοινώσεις και εκδηλώσεις της δημόσιας ζωής του τόπου.

Μπορούν επίσης να διασυνδεθούν και να ενημερωθούν για τις αρμοδιότητες των υπη-ρεσιών αλλά και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά τα αιτήματα τους.

Ακόμα, μπορεί να μεταβούν στο τουριστικό site, όπου περιλαμβάνονται χρήσιμες πληροφορίες και διαφη-μιστικό υλικό για τον τόπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια