ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένουν υποστελεχωμένα τα Α.Τ. Μαλεβιζίου, Χερσονήσου και Αερολιμένος Ηρακλείου

Κρήτη
ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένουν υποστελεχωμένα τα Α.Τ. Μαλεβιζίου, Χερσονήσου και Αερολιμένος Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι βουλευτές ζητούν από τον Υπουργό να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση των Α.Τ. Μαλεβιζίου, Χερσονήσου και Αερολιμένα Ηρακλείου

Σε νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση για την ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων Μαλεβιζίου, Χερσονήσου και Αερολιμένος Ηρακλείου, προχώρησε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης, με τη συνυπογραφή των βουλευτών Νίκου Ηγουμενίδη και Χάρη Μαμουλάκη, καταθέτοντας αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου (Ε.Α.Υ.Ν.Η.).

Όπως αναφέρει η Ε.Α.Υ.Ν.Η., παρότι με αλλεπάλληλα έγγραφά της έχει τονίσει και επισημάνει το μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν τα Αστυνομικά Τμήματα Χερσονήσου και Μαλεβιζίου, περιοχές με τεράστιο τουριστικό ενδιαφέρον, από τις μεγαλύτερες σε προσέλευση επισκεπτών στη χώρα, αλλά και του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου, μια υπηρεσία που επιφορτίζεται το βάρος της αστυνόμευσης του πρώτου σε πτήσεις τσάρτερ αεροδρομίου της χώρας, το πρόβλημα παραμένει.

Σημειώνοντας τη σημασία της επαρκούς στελέχωσης των εν λόγω Α. Τ., καθώς και η παραμικρή παράλειψη ή ανεπάρκεια θα στοιχίσει ακριβά σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και γενικά σε όλο τον κλάδο, η Ε.Α.Υ.Ν.Η. αιτείται για πολλοστή φορά την άμεση ενίσχυσή τους με μόνιμο προσωπικό από άλλες διευθύνσεις της χώρας, τις προσεχείς κιόλας ημέρες.

«Έχουμε καταντήσει πια γραφικοί, ζητώντας ξανά και ξανά με συνεχείς κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις μας το αυτονόητο, την επαρκή στελέχωση Αστυνομικών Τμημάτων σε περιοχές που σηκώνουν μεγάλο βάρος λόγω τουρισμού το καλοκαίρι. Είναι ένα ζήτημα σοβαρό, που έχει να κάνει με την ηρεμία, την ασφάλεια και την σωστή αστυνόμευση. Ακούει επιτέλους κάποιος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη;», επεσήμανε ο κ. Βαρδάκης.

Δεδομένων των παραπάνω, οι βουλευτές ζητούν από τον Υπουργό να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση των Α.Τ. Μαλεβιζίου, Χερσονήσου και Αερολιμένα Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News