Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Στόλισε» Μικρούτσικο, Μουτσινά και ανακοίνωσε πως παντρεύεται (βίντεο)

Κρήτη
Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Στόλισε» Μικρούτσικο, Μουτσινά και ανακοίνωσε πως παντρεύεται (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλυπτική και χωρίς να «μασάει» τα λόγια της, εμφανίστηκε η πρωταγωνίστρια και μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι «Big Brother» στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV - Δείτε το βίντεο

Αποκαλυπτική και χωρίς «δεύτερες σκέψεις», εμφανίστηκε η πρωταγωνίστρια και μεγάλη νικήτρια του ριάλιτυ «Big Brother» στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV, Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Έχοντας βιώσει, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ακραίο… τηλεοπτικό bullying, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και στην μετα-Big Brοther περίοδο, απαντά σε όλους όσοι ακόμη και σήμερα «παραφράζουν» την προσωπικότητά της και υποβαθμίζοντας, όπως είπε, την αγάπη της με τον κόσμο.

Έβαλε στο «κάδρο» τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον οποίο θα ήθελε, όπως είπε στον Λευτέρη Κουμαντάκη και την Χριστιάννα Σκούρα, να συναντήσει από κοντά και να τον ρωτήσει για την εμμονική αντιπάθεια που τρέφει στο πρόσωπο της, ενώ άφησε αιχμές για την ποιότητα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά.

Η βόμβα, ωστόσο, «έσκασε» λίγα λεπτά αργότερα, όταν αποκάλυψε πως μέχρι το τέλος του 2022 ή το πολύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα παντρευτεί!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News