Κρήτη: Πέντε τροχαία μέσα σε ένα 24ωρο - Δύο περιστατικά σημειώθηκαν τα ξημερώματα

Κρήτη
Κρήτη: Πέντε τροχαία μέσα σε ένα 24ωρο - Δύο περιστατικά σημειώθηκαν τα ξημερώματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τροχαία σημειώθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Δύο ακόμη τροχαία καταγράφηκαν στην Κρήτη κατά τη διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ανδρών.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουνίου, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα 25 ετών. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 25χρονο στο νοσοκομείο.

Στις 01:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Ιουνίου, καταγράφηκε ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα στην οδό Κονδυλάκη στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 64χρονος άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά. Άμεσα μετέβη στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τον τραυματία στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη 14 Ιουνίου άλλα τρία τροχαία έλαβαν χώρα στο νησί.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τρίτης 14 Ιουνίου, τροχαίο ατύχημα συνέβη στην συμβολή της λεωφόρου Ικάρου και της οδού Ελευθέρνης  με ένα 18χρονο άνδρα να τραυματίζεται ελαφρά και να μεταφέρεται σε καλή κατάσταση στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο.

Εν συνεχεία, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, στην συμβολή των οδών Νταλιάνη και Λ. Καραγιάννη ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό μιας 39χρονης γυναίκας η οποία φορούσε κράνος. Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί μετά την διακομιδή της στο εφημερεύων νοσοκομείο, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Αργότερα το βράδυ της Τρίτης άλλο ένα τροχαίο κατεγράφη στο Ρέθυμνο, στο ύψος του σταθμού των ΚΤΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μια γυναίκα.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News