Χερσόνησος: Κυνηγούσε τον μασέρ στους διαδρόμους του ξενοδοχείου και τον ξυλοκόπησε

Κρήτη
Χερσόνησος: Κυνηγούσε τον μασέρ στους διαδρόμους του ξενοδοχείου και τον ξυλοκόπησε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον 47χρονο μασέρ ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό - Την Πέμπτη 16 Ιουνίου θα απολογηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα

Τα ουρλιαχτά της 34χρονης Ολλανδής, η οποία έκανε μασάζ στο δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου της Χερσονήσου υποχρέωσαν τον σύζυγο της να επέμβει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένα ατελείωτο κυνηγητό μεταξύ συζύγου και μασέρ μέσα στο ξενοδοχείο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ όλα ξεκίνησαν όταν η τουρίστρια επέλεξε να κάνει χρήση των υπηρεσιών του κέντρου αισθητικής που δραστηριοποιείται από ιδιώτη εντός του ξενοδοχείου. Ένας 47χρονος μασέρ βουλγαρικής καταγωγής επισκέφθηκε την ίδια στο δωμάτιο της ώστε να της παράσχει της προσυμφωνημένες υπηρεσίες. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 34χρονη στις Αστυνομικές Αρχές της Χερσονήσου, την Δευτέρα 13 Ιουνίου, ο 47χρονος υπάλληλος την θώπευσε και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της.

Ειδικότερα, η τουρίστρια μόλις υποπτεύθηκε τις προθέσεις του μασέρ άρχισε να διαμαρτύρεται ενώ όταν ο εκείνη διαπίστωσε ότι ο τελευταίος δεν συμμορφωνόταν ξεκίνησε να φωνάζει. Τα ουρλιαχτά της Ολλανδής άκουσε ο σύζυγος της και επενέβη καταδιώκοντας τον Βούλγαρο και ξυλοκοπώντας τον.

Σε δεύτερο χρόνο ο μασέρ συνελήφθη και σήμερα Τρίτη βρέθηκε μπροστά στην Εισαγγελία.

Στον 47χρονο μασέρ ασκήθηκε δίωξη για βιασμό με την δικαστική Αρχή να του δίνει περιθώριο μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη για να απολογηθεί. Σημειώνεται δε πως ο φερόμενος ως δράστης απαρνήθηκε τις κατηγορίες και παράλληλα προέβη σε μήνυση κατά του συζύγου της παθούσης, για ξυλοδαρμό.

(φωτογραφία Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News