ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ: Περιοδεία Κινητής Μονάδας σε περιοχές του Ηρακλείου - Το πρόγραμμα των δράσεων

Κρήτη
ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ: Περιοδεία Κινητής Μονάδας σε περιοχές του Ηρακλείου - Το πρόγραμμα των δράσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με προέδρους και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων των περιοχών, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού και αφισοκόλληση

Η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ συνεχίζει τις δράσεις ενημέρωσης σε περιοχές της Π.Ε. Ηρακλείου. Αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022,  η Μονάδα θα βρίσκεται στις περιοχές Ασήμι, Χάρακα και Τεφέλι.

Έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων στο Τεφέλι στις 10 πμ και στο Ασήμι στις 11:30πμ. Οι συναντήσεις θα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα τόσο για τις δράσεις της Μονάδες όσο και για θέματα εξαρτήσεων γενικότερα.

Επιπλέον, θα διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασίας σε επίπεδο ενημέρωσης κι έγκαιρης παρέμβασης των τοπικών κοινοτήτων, καθώς και η διεξαγωγή κοινών δράσεων. Θα ακολουθήσει αφισοκόλληση για διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού στα φαρμακεία της περιοχής.

Η Κινητή Μονάδα Ηρακλείου είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News