Ηράκλειο: Διαδραστική εκπαίδευση μικρών μαθητών για τα ζώα

Κρήτη
Ηράκλειο: Διαδραστική εκπαίδευση μικρών μαθητών για τα ζώα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα παιδιά με ενσυναισθηση κ ενδιαφέρον, παρακολουθήσαν το πρόγραμμα, παρουσία των εκπαιδευτικών κα Κ. Φουντουλακη και Χαλκιαδάκη Ανθής αλλά και της πανέμορφης συνεργάσιμης σκυλίτσας Τιτικας!

Εκπαιδεύτηκαν με το βιωματικό - διαδραστικά πρόγραμμα «Ενσυναισθηση και Ζώα» της Ομάδας «Ζωφόρο» 29 μαθητές της Δ τάξης του 31ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

Την 8η Ιουνίου 29 μαθητές της Δ τάξης του 31ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου εκπαιδεύτηκαν με το βιωματικο- διαδραστικο πρόγραμμα” Ενσυνασθηση και Ζώα” της Ομάδας ΖΩΦΟΡΟΣ που εγκρίνεται από το ΙΕΠ για την σχολική χρονιά 2022-2023 για όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας!

Μετά από την πρόσκληση της Εξαιρετικής Εκπαιδευτικού κ. Κατερίνας Φουντουλακη επισκεφθήκαμε το Δημοτικό σχολείο με τις 2 εθελόντριες εκπαιδεύτριες της ΖΩΦΟΡΟΣ κα Χρυσούλα Παπαδάκη, που πάντα ακούραστα όποτε της ζητηθεί είναι εκεί για τους Μαθητές και τη ΖΩΦΟΡΟ, μαζί με την εκπαιδευτικό κα Ραχωνη Βασιλική, που ευελπιστούμε να πάρουμε έγκριση από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηρακλείου ώστε να εκπαιδεύει τα παιδιά του Δημοτικού για όλα τα σχολεία του Ηρακλείου.

Όλα τα  παιδιά με ενσυναισθηση κ ενδιαφέρον, παρακολουθήσαν το πρόγραμμα, παρουσία των εκπαιδευτικών κα Κ. Φουντουλακη και Χαλκιαδάκη Ανθής αλλά και της πανέμορφης συνεργάσιμης σκυλίτσας Τιτικας!

Μακάρι και άλλα παιδιά και άλλα σχολεία να μπουν στην διαδικασία αυτής της βιωματικής- διαδραστικής εμπειρίας Αξιών Ζωής για μια… καλύτερη αυριανή κοινωνία! Ευχαριστούμε από καρδιάς την Δντρια του Σχολειου κ Μαρια Φουντουλακη ,τις εκπαιδευτικούς, το Σχολείο, τα παιδιά ,τις εθελόντριες μας και ..την Τιτικα!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News